Alışveriş ✿

Merhabalar.

Yarın Anneler günü, öncelikle tüm annelerin bu güzel gününü kutluyorum, bildiğiniz üzere özel günler olunca her zamanki gibi kozmetik mağazaları indirimlere giriyor, ben de indirimin sadece ucundan faydalanabilenlerindenim.

Yaşadığım yerde kozmetiğe dair hiçbir şey olmadığını önceden belirtmiştim, 70 km ötemde sadece bir Watsons var, ona da haliyle ancak haftasonları boş olursam gidebiliyorum, bugün de öyle yaptım ve gittim, maalesef Gratis yok, Gratis olsaydı The Balm krem allık paletini ve Wet n Wild farlarını alacaktım, Malatya'ya giden kuzenim orda sağolsun benim için bakmış ama tabi ki hiçbir şey yokmuş, sağlık olsun.

Şimdi gelelim neler aldığıma, topluca şöyle;


Evde yeteri kadar ojem yok gibi yine duramadım, Flormar'ın Jelly Looks serisini yazmıştım ve orda ne kadar sevdiğimi de belirtmiştim, dayanamayıp bu bebek mavisini sepetime ekledim, diğer pembe olan oje ise annem için, sonuncusu da Rimmel'in yeni ojesi, evet pastel renkleri görünce kendimden geçiyorum. Flormar oje sanıyorum 3,5?, Rimmel ise 4,5 liraydı.


Elimdeki tüm fondötenlerin rengi bana koyu geliyor, durum bu olunca Loreal'in True Match serisinden en açık olanı aldım ki diğer fondötenlerimin rengini açabileyim.Fondöten indirimsiz 53 liraydı fakat yüzde 40 indirim uygulandı.

Wake me up kapatıcı ise sırf meraktan ve elimdeki kapatıcı bittiğinden alındı.Kapatıcı 19 liraydı yüzde 35 indirim uygulandı.


Gratis olmayınca Benri pamuk alamıyorum sezon bilmem kaç bölüm bilmem kaç...Flormar'ın bu pamuklarını seviyorum tek kötü yanı az ve bir pamuk için bence pahalı olmaları. (6,5-7 lira.)





İstediğim kozmetikleri alamayınca hep aynı şeyi yaparken buluyorum kendimi; ev gereçlerine, ıvıra zıvıra para harcamak...

Migros'a akrilik rujluklar geldiği için girdim ama 3M ya da 5M olmadığından oraya gelmeyecekmiş, ben de başka ürünlere baktım mecburen.

Bu üçlü saksıyı tabi ki tahmin ettiğiniz amaçla aldım, fırçalarımı koymak için, şuan Migros'larda indirimle 7.5 lira.


Bu küçük minnoşu -büyük ihtimal cupcake tabağı- English Home'dan aldım, ben ya mumlarımı koyacağım ya da yüzüklerimi, bu da 7 liraydı.


Bu cupcake modelli bir dondurmalık aslında Karaca'dan aldım, ben pamuk koyacağım, modeline bayıldım, fiyatı 10 liraydı.


Karaca'dan aldığım bu çiçeklerin fiyatı da 5 liraydı, nerde çiçek orda ben.


Benim indirim alışverişim bu kadardı, indirim yarın akşam sonlanacakmış, herkesin istediğini alabilmesini diliyorum.

Sevgiler.
Paylaş
, , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.