Bitenler - Çöpe Gidenler.

Merhabalar.

Artık sadece ihtiyacım olan ürünleri almaya çalıştığımdan bu yıl bir çok ürünü bitirdim, blogumda bitenler yazısı yazmıyorum normalde -çünkü biriktirmeye mecalim olmuyor ve hemen atıyorum- ama bu sefer değişiklik olsun istedim.Bu yazıda kozmetik adına bitenler&çöpe gidenleri yazacağım, olur da dayanamayıp biriktirebilirsem biten cilt ve saç bakımı ürünlerini de yazabilirim.


Maskaralardan başlamak gerekirse;

Yves Rocher Volume Vertige değerini sonradan anladığım bir ürün oldu ve yazısını güncellemeyi düşünüyorum, biranda farkettim ki bir kaç ay boyunca hep bunu kullanmışım, benimki gibi hacimsiz kirpikleri olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Rimmel London Lash Accelerator benim en sevdiğim maskaralar listesine gireli çok oldu, elimdeki diğer maskaralar bitmeden bile yenisini alabilirim.

YSL Baby Doll alt kirpiklerim için kullandığım bir üründü, maskaralara çok fazla para vermek içimden gelmediğinden alacağımı sanmıyorum.

Geldik ten ürünlerine;

Nars renkli nemlendiriciyi severek kullandım, son zamanlarda cildimi karmaya çevirmeyi becerdiğimden (yanlış cilt bakımı) artık burnumda parlama yapıyordu, sonunda bitti, başka ürünler denemek istiyorum.

Loreal True Match en sevdiğim fondöten, bir yıl içerisinde 3.şişemi bitirdim çünkü haftanın 6 günü makyaj yapıyorum, fondöten öneriniz varsa severek dinlerim, biraz sıkıldım ama risk almaya da gerek yok, yenisini almam olası.

Garnier Bb kremi büyük umutlarla almıştım lakin cildimde alerjik reaksiyona neden oldu, pütür pütür her yerimi sivilce bastı, yoksa kokusu dışında gerek kapatıcılığı gerek yapısı çok beğenmiştim, on kere bile kullanmamışımdır ama çöpe attım bile, keşke hiç almasaymışım dedirtti bana.

Loreal True Match kapatıcıyı her zaman severek kullandım lakin bundan bir tık üstte Note kapatıcı var şuan elimde, memlekete gittiğimde eğer Note ürünlerini alabilecek bir yer bulabilirsem tercihim Note olacak yoksa mecburen bu.

Mac Pro Longwear kapatıcı hayatımın ürünü, bu üçüncü şişem, kapatıcılığı ve yapısını ne kadar seviyorsam pompasından ve ürünün üçte biri kaldığında pompaya gelmemesinden de bir o kadar nefret ediyorum.Benim 3 şişemde de aynısı oldu ve mecburen pompa mekanizmasını sökmek zorunda kaldım, hava aldığından rengi garipleşmiş, yapısı bozulmuş o yüzden çöpe gidiyor.Büyük ihtimalle kışın alacağım çünkü elimde Wake Me Up ve Note kapatıcı var ve onlardan memnunum.

Tek dudak ürünü olan Clarins Instant Light Natural Lip Perfector gerek yapı gerek koku olarak bozulmuş, o yüzden mecburen atıyorum.

Bunlar benim bitirdiklerim ve mecburen çöpe yolladıklarımdı, bunun dışında dibini gördüğüm bitirmek üzere olduğum o kadar çok ürün var ki...

Sevgiler.
Paylaş
, , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.