Duochrome Far Kıyaslaması ; Mac-Club, Mac-Blue Brown, Wet n Wild-Comfort Zone

Merhabalar.

Ülkemize Wet n Wild gelmesiyle en çok alınan ürün Comfort Zone oldu diye düşünüyorum, durumun böyle olması oldukça doğal çünkü bu palet içerisinde çok güzel renkler içerdiği gibi duochrome yapıda bir far da içeriyor.Ben Comfort Zone paletine beni düşünüp alan canım Ceren'im sayesinde kavuştum, tekrardan teşekkür ediyorum:)

Gelelim konumuza, biliyorsunuz ki duochrome farlar oldukça popüler ki bu popülerlik oldukça normal, kim tek bir farda değişik yansımalar istemez ki? durum böyle olunca yabancı bloglarda sık sık birbirine dupe (benzeri) gösterilen Mac-Club far, Comfort Zone'daki renk ve Mac- Blue Brown pigmentin benzerliğini test ettim ve fotoğrafladım.


Ürünlerin ambalaj içerisindeki görüntüleri şöyle;


Direk elimle aldığımda ise sağ baştan; Comfort Zone, Blue Brown ve Club;


Öncelikle şunu belirtmem lazım bu üç farında içerisinde kahve, kızıl, yeşillik bulunuyor, sadece bazılarında bu tonlar ağır basıyor.

Club;  (Yazısını şurda yazmıştım.)
Ben açıkcası Club'la Comfort Zone'n çok çok benzer olduğunu düşünmüyorum evet benzerlik var ama Club'da kahve altton daha ağır basıyor.Club içerisinde yansımalara sahip, karıştırınca leylağımsı kızılımsı bir renge dönüyor, kalıcılık olarak bazsız diğer ikisinden daha üstte lakin baz kullanıldığında her üç ürün de gayet uzun saatler sizi yarı yolda bırakmıyor.Fotoğraflarda bu yansımaların belli olması çok da kolay değil ben ne kadar denediysem beceremedim keza günlük hayatta çekildiğim fotoğraflarda da bu yansamalar çok net çıkmadı, üstteki linkten gözlerimdeki duruşuna bakabilirsiniz.

Blue Brown;
Blue Brown ise pigment olduğundan dolayı tabi ki renk veriş açısından doğal olarak diğerlerinden bir tık üstte lakin pigment uygulamaya alışkın değilseniz seçeneğiniz kesinlikle diğer ikisi olmalı.Bu pigmentteki yansımalar fotoğraflarda net bir şekilde çıkıyor.

Comfort Zone;
Paletteki bu duochrome renk bence Club'a değil Blue Brown'a dupe, Blue Brown bu fardan biraz daha canlı ve yansımaları biraz daha net olsa da bence yarışı yine de Comfort Zone kazanıyor, bunun nedeni uygulanış kolaylığı ve uygun fiyatı.
 
Ürünlerin karıştırılmadan, bazsız uygulanmış hali;



Ürünlerin bazsız, flaşla ve karıştırılınca renk değişimleri olabildiğinden karıştırılmış hali;


Bu üç fardan hangisini almanız hakkında karar veremiyorsanız ve amacınız duochrome bir renge sahip olmak ise;

Ben pigment kullanabiliyorum diyorsanız; Blue Brown.

Ben çok da yansımalı, direk dikkat çeken bir far istemiyorum diyorsanız; Club.

Uygun fiyatlı olsun ve ben bu yansımaları rahatlıkla hissedeyim diyorsanız; Comfort Zone'u tercih etmenizi tavsiye ederim.

Benim bu üçlüye ulaşmam planlı bir şekilde olmadı ama eğer üçünden birine aynı anda ulaşma şansım olsaydı Comfort Zone'u seçerdim, tabi ki tercih sizin çünkü üçü de alınmaya değer ürünler.

Sevgiler.
Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.