Essence - Colour Crush

Herkese merhabalar, şu sıralar aslında 2-3 aydır mutsuz günler geçiriyorum, sürekli kilo alıyorum ve diyet yapmama rağmen 1 kilo bile veremiyorum, bunun nedeni Tiroid bezlerimde sorun olması ve Haşimato hastası olmammış (zaten yıllardır pcos ve diyabet hastası olduğum gerçeğini eklemiyorum bile), doktorlar sadece -evet kilo alırsın sürekli ve spor yapsan bile zayıflayamazsın- diyor, ama kimse nasıl kilo vereceğimi söylemiyor, çare üretmiyor, tükenmiş hissediyorum, 1.5 yılda aldığım kilo onbeşi geçti...günden güne kendimi tanıyamıyor ve aynada gördüğüm görüntüden açık ve net şekilde nefret ediyorum.Durum bu olunca ciddi şekilde depresyon yaşadığımı açıkça söylemem lazım, içime çok kapandım, kimseyle konuşmuyorum uzun zamandır, ne yazasım geliyor ne de yaşayasım, evet hayatım böyle devam ediyor, bu gereksiz bilgileri verdikten sonra günün yazısına geçebilirim.


Colour Crush görür görmez rengine vurulduğum fakat bana asla yakışmayacağını düşündüğüm bir renkti, tester olmadığından ve fiyatı da uygun olunca hemen almıştım, tahminim doğru çıktı.

Essence rujlarının kremsi yapıları gerçekten çok güzel lakin nemli bitişi günlük hayatta çok tercih etmeyen biri olarak elim çok da fazla gitmiyordu, bu ruj yeni seriden hem dış görünüş olarak hem de formülasyon olarak değişiklikler var, bu değişikliklerden en çok ambalajının değişmiş olmasını sevdiğimi söylemem lazım, diğer rujlara göre daha ağır duruyor.

Gelelim şimdi görüşlerime;

Renk bende fazla neon ve iddialı gözüküyor, iddialı rujlarla sorunum yok ama bu pembe resmen bende patladığından bence itici duruyor, bunun en büyük nedeni de sanırım cilt alttonumun sarı olması.

Nemlendirme olarak beğendiğimi söylemem lazım asla dudaklarımı kurutmuyor.



Rengin benim gibi soluk cildi olmayan herkese yakışacağını ve yaz günlerine uyacağını düşünüyorum.

Rujun renk vermesini de başarılı buldum, tek katta sonuç gayet güzel, en sevdiğim yan ise bitişinin diğer Essence rujları gibi çok da nemli/ıslak olmaması, evet tamamen mat değil ama parıl parıl da değil.


Dudaklarımda duruşu;


Kendime yakıştırmadığım ama uygun fiyatı ve güzel yapısıyla gayet kaliteli bulduğum bir ruj oldu, bu tonları sevenlere tavsiye ederim.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.