Flormar / Quick Dry & Jelly Look Ojeler ve Diğerleri..

Merhabalar!

Flormar'ın yeni ojeler çıkardığını bundan 2-3 hafta önce görüp hemen iki rengini kapmıştım, hatta aldıklarımdan birisi açık ve net olarak hayatımın ojesi bile olmuş olabilir.

Serilerin adı Quick Dry (Hızlı kuruma) ve Jelly Look, benim dikkatimi çeken ise şüphesiz Jelly Look serisiydi.

Topluca ojelerin rengine bakacak olursak sondaki 4 oje hariç diğerleri hep Quick Dry serisinden, renkler gayet güzel, bana göre Quick Dry serisi klasik tonlardayken Jelly Look ojelerin rengi ise gayet içinde bulunduğumuz sıcak günlere uyan cinsten.


İlk 6 ojemiz Quick Dry serisinden, ojeler klasik bildiğimiz ojelere göre daha hızlı kuruyor evet ama öyle ahım şahım süreyi çok da kısalttığını düşünmüyorum.

Benim görür görmez kendime aldığım renk siyahtı, şunu söyleyebilirim ki ojeler 5 gün tırnaklarımdan silinmeden kaldı, bu yüzden benden artı puan aldı.

Ayrıca renklerde gayet canlı.

Aşağıdaki fotoğraflarda takma tırnaklarda swatchlarını göreceksiniz, kendi tırnaklarım gayet sağlıksız olduğu için uzunca bir süredir fotoğraflamayı bırakmıştım lakin dün bu oje tırnaklarımdaydı, net olmasa da o da şöyle;




Tırnaklar üzerinde;


 Ojelerin isimleri;


Gelelim benim asıl bayıldığım seriye; Jelly Look! tek kelimeyle şahaneler bence, gördüğüm an aşık olduğum Salmon Pink'ten bir daha ki Flormar ziyaretimde yedekleyeceğim.



Jelly Look ojeler geniş fırça yapısına sahip bu benim ve bir çok kişi için artıyken tırnakları genişçe olmayanlar için dezavantaj.

Yapı olarak kıvamlı, yani su gibi değil, sürerken bana zorluk çıkarmadı, gayet kolaylıkla uyguladım, bazı renkler tek katta bile gayet güzel bir sonuç veriyor.

Bitişleri oldukça parlak! işte bu bana ''Jelly Look'' dedirtti.



Tırnaklardaki duruşu;


Ojelerin isimleri;



Ojelerin yanında çıkan diğer ürünler ise;


Asetonum paketime maalesef dökülmüş olarak geldi fakat gelir gelmez denediğim ilk ürün bu oldu, direk tırnaklarımdaki siyah ojeleri sildim, bu ambalajın içerisinde asetonu kendisine çekmiş pofuduk bir sünger var, tırnaklarınızı içine sokuyorsunuz sağa sola hareket ettiriyorsunuz ve ta ta tatatam! olay bitiyor, sevdim gerçekten fakat önümüzdeki günlerde ürün az alınca (tabi benimki döküldüğünden zaten bitmeye yaklaşmadıysa) durum ne olur bilemiyorum, şimdilik gayet güzel, ha bence tek bir eksi yanı var o da benimki gibi çok da uzun parmaklarınız yoksa bazı tırnaklarınızı süngere tam girdirebilmek için azıcık daha çaba harcamanız gerekiyor.


Diğer bir ürün ise bu şeffaf yapıdaki bakım yapan top coat, bu ürünle ilgili görüşlerimi maalesef şuanda belirtmeyeceğim çünkü işe yarayıp yaramaması (bakım, breathing nails vs) hakkında kısa sürede bir bilgi sahibi olabileceğime inanmıyorum, deneyip göreceğiz.


Ve son ürün ise tırnaklarımızda oluşan ve çoğumuzun sorunu olan kütiküllerden arınmak için yapılmış bir alet, ben tırnak konusunda zaten şanssız ve yeteri kadar beceriksiz olduğum için kullanabileceğimi sanmıyorum, ama ürünün iki taraflı oluşu manikür ve pedikürünü kendisi yapabilenler için bir artı bence, gayet sağlam ve ağır duruyor.


Yukarıdaki ürünleri düşünürsek ben iki serideki ojeleri de oldukça sevdim fakat bakma şansınız olursa bence Jelly Look serisinden ilk önce Salmon Pink'i sonra da diğer renkleri sepetinize ekleyin, ayrıca aseton ise benim gibi üşengeçler için şahane:)

Sevgiler!

*Ürünler Flormar tarafından gönderilmiş olup yorumlarım artısı ve eksisiyle objektiftir, teşekkürler!


Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.