Kozvi ile Dermokozmetik Online Alışverişim

Kozvi ile Dermokozmetik Bakım Ürünleri Alışverişim

Kozvi.Com 'da son zamanlarımın yeni gözdesi Caudalie ürünlerini bu kadar uygun fiyata görünce hem dermokozmetik bakım anlamında hem de yaz zamanı keyifle kullanabilmek adına alışverişimi yaptım. Aslında bu alışveriş 2 ayrı alışverişin bütün hali. Kozvi 'den neler aldığımı merak ediyorsanız, hepsini ilk defa kullanacağım ama uzun süredir merak ederek aldığım bakım ürünleri sırası ile şu şekilde :


kozvi-alisverisim-blog
Kozvi Alışverişim





kozvi-alisverisim-blog-caudalie-dus-jelleri-kullananlar
kozvi alışverişim caudalie duş jelleri

Caudalie Duş Jelleri fiyatı 19 TL.

2 çeşidinden 2'şer tane aldım, yani toplamda 4 tane Caudalie duş jelim olmuş oldu. Blog yazmaya ilk başladığım sıralarda The Body Shop duş jellerini seviyordum. Yeni markalar yeni güzellikler denedikçe, doğrusu daha hiç alasım gelmiyor. Hemen hemen aynı fiyata, çok daha güzel içerik, çok daha güzel kokulu olan Caudalie duş jelleri varken hele. Yaz zamanı sık alınan duşlarda misler gibi kokmak isteyenlere tavsiye ederim, fiyatı çok avantajlı.



kozvi-com-alisverisim-cumlaude-lab-genital-temizleyici-jel-kullananlar
kozvi alışverişim cumlaude lab genital temizleyici

Cumlaude şu ana kadar hiç kullanmadığım marka idi. Hayır, denemek için merak etmedim. Sadece genital bölge temizleyicim bitmişti ve araştırdığımda en iyi içerik bu markanınkini gördüm, zaten marka genital bölge temizliğinde usta sayıyor kendini. Araştırdığım kadarıyla markanın özel ilgi alanı buymuş diyebiliriz ☺ Hemen edindim tabii ki de. 500 ml gibi devasa olması uzun süre kullanım sunacağa benziyor. Fiyatı 21 TL. Böylesi önemli bir görevi olan dermokozmetik ürününü, bu boyuta bu fiyata siz de kaçırmayın derim. Hele ki konu genital bölge hijyeni gibi konuşulmayan ama en konuşulması gereken mevzu ise. Mutlaka öneririm.



Bioderma Atoderm Pain ismindeki sabun içermeyen ama sabun görünümündeki kalıp temizleyicide 1 alana 1 bedava kampanyası vardı. Aslında yüz için kullanmayı düşünmüyorum, vücut temizleyicisi adına edindim.


kozci-com-alisverisi-bioderma-atoderm-pain-sabun-kullananlar
kozvi alışverişim bioderma atoderm pain sabun


Bunlar da 2 ayrı alışverişide gelen Sample / Tester (Tek kullanımlık denemelik) Ürünler

kozvi-com-alisverisi-sample-tester-deneme-boy-ürünler
kozvi.com alışveirşim deneme boy tester ürünler

Ve gelen deneme boy ürünlerinde bir de şu ayrıntı hoşuma gitti. Vichy kitapçığı gönderiliyor. İçerisinde tüm Vichy ürünlerinin tek tek detaylı anlatımı ve her bir sayfada birer tane deneme boy ürünü paket içerisine yapıştırılmış. Böyle bir olayı ilk defa görüyorum ve inanılmaz hoşuma gitti.

kozvi_com_alisverisi_sample_tester_vichy_bakim_urunleri
kozvi.com vichy tester sample ürünleri

Alışverişim hızlı bir şekilde ulaştı, herhangi bir problem yaşamadım. Hatta şöyle ki, geçtiğimiz ay spordan kaynaklı ufak bir sol el bilek hasarı geçirdim. Kozvi 'den bu alışverişimde fotoğraflayamadığım (çünkü diğer evde kalmış), medikal bileklikler de aldım. Şu zamana kadar hiç medikal ürünü kullanmadığım için büyüklüğü hakkında nasıl geleceği konusunda endişeliydim. Kozvi müşteri hizmetleri beni arayarak seçtiğim Medium bedenin kalmadığını ama beni mağdur bırakmamak için Small gönderdiklerini, eğer ki kullanıp memnun kalmazsam üretici firmayla iletişime geçerek Medium 'u da ayrıca göndereceklerini söylediler. Aldığım bilekleri denediğimde Small tam oldu. Böylece herhangi bir problem de kalmadı. Ama bu kadar ince düşünüp müşteri odaklı çalışması çok hoşuma gitti. Umarım diğer firmalar da hem uygun fiyatı hem üstün hizmeti aynı bu şekilde sağlarlar. Bu arada bilekliklerden çok memnun kaldım. Eğer spordan kaynaklı zedelenmeler yaşıyorsanız, bileklikler 1-2 haftada baya etkisini hissettiriyor.


Hem aldığım ürünleri hızlı bir şekilde ulaştırması, hem ufak bir aksilikte direkt arayarak haber verilmesi, hem cömert deneme boy ürünlerle birlikte çok keyifli alışveriş süreci yaşadım. En güzel noktası da, aldığım hiçbir dermokozmetik bakım ürünü son kullanma yakın tarihli değil. Hepsi 2016 son kullanma tarihi ve açılmamış ambalajıyla geldi.


Bu kadar uygun fiyatları, bu kadar hızlı ve sorunsuz şekilde kapınıza kadar geliyor olmasıyla Kozvi 'yi gönül rahatlığıyla sizlere tavsiye ederim. Zaten sitede biraz gezinin, fiyatları eminim ki hoşunuza gidecek. Gezinmeye 
Cilt Bakımı 'ndan başlayabilirsiniz mesela.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.