Maybelline Makeupfest (Alp Kavasoğlu ile Makyaj Eğitimi)


Herkese yeniden merhabaa :) 

Bugün size çook güzel bir piknik alanından yazıyoruum. Çimlere örtümüzü serdiik, uzandıık bir yandan yeşilçayımı yudumlayıp biryandan da yazıyoruum :)

02 Mayıs cuma günü Maybelline'nin Üniversitelerde düzenlediği Makeupfest'e katıldım. 

Harika bir etkinlikti size biraz ayrıntılardan bahsedeceğim. 

Etkinlik saat 11 de başlayacaktı ama ben heyecanımdan biraz daha erken gittim. Saat 10.30 gibi oradaydım ve benden başka da kimse yoktu. 

Bursalı blogger arkadaşlarımdan Hayata Dair blogunun sahibi Aycan, İsim yoktu blogunun sahibi Tuğba ve Makyajın Kimyası  Fatma ile daha önceden sözleşmiştik ve orada buluştuk. 

Ne nasıl olacak çok bilgimiz yoktu ve heyecanla başlamasını bekledik :) 

Beklerken de Tuğba ile Nailart yaptırdık. Ama tam bir faciaydı, kızlar ojeleri çok kötü sürdüler. Nailartı yapan kız fena değildi ama, düz ojeyi süren kız aman allahım çekil bi diyip öğretesim geldi kıza :D 

Burası da nail art yapılan tarafıydı.



Vee etkinlik başladıı Mua Alp Kavasoğlu bize ilk olarak kolay buğulu göz makyajından bahsetti. Maybelline'nin Master Smoky kalemi ile çok kolay olduğunu gösterdi. Master Smoky kalem, çift taraflı bir  ucu kalem bir ucu süngerli bu şekilde dağıtması çok kolay oluyor. Ayrıntılar için Youtube videomu izleyebilirsiniz, tüm uygulamalar mevcut.
 İzlemek için Tık Tık



Alp Kavasoğlu'nun uygulamasının ardında bize de ürünler verildi ve bizde aynı uygulamaları Mualar eşliğinde yaptık.



Habersiz çekim :)) İnstagrama fotoğraf yüklüyorum kesinn :)) Daha birsürü uygulama yapıldı kusursuz eyeliner, kırmızı dudak, kusursuz ten makyajı her şey Videoda!


Burada fotoğraf çekilmeden de olmazdı hani, Aycan'ım çekti bu fotoğrafı teşekkürler bebeğimm :* 





Bizim kızlar :) Tuğba(isimyoktu) , Fatma( Makyajın Kimyası), Aycan (Hayata Dair)


Vee bu güzel etkinlikte verilen hediyeler. Her uygulamada kullanılan ürünler hediye edildi. Hem eğitici hemde öğretici bir etkinlikti. Keşke diğer firmalar da böyle etkinlikler yapsalar. Bu arada katılımda çok fazla değildi, belkide kimsenin haberi yoktu bilmiyorum ama bizim için daha iyi oldu.

Okuduğunuz için teşekkürler canlarım.

Sevgiler.








Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.