Modada Turuncu Zamanı: Saç Fularları !

   Turuncu Zamanı: Saç Fularları !  


  Vitamin deposu turuncu rengi, bu yaz gardıropları da detoksluyor!  



turuncu modasi-sac-fularlari-bantlari
turuncu modasi sac fularlari bantlari
Geçen sezon yerini maviye kaptıran turuncu, bu sezon baskın ayrıntılarla gümbür gümbür gelmeye hazırlanıyor. 2014 Bahar Makyaj Trendleri konumuzda bahsettiğimiz "Turuncu Dudaklar" ve "Turuncu Ojeler" 'den sonra bu yaz turuncunun capcanlı tonları plajlarda olacak. Şimdiden elbiselerinizde, şifon gömleklerinizde, sandalet ve topuklu ayakkabılarınızda turuncunun tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Ancak moda kurbanı olmamakta fayda var. Çünkü canlı renkler ile yapılan kombinlerde hata yapma oranı daha yüksektir. Güneşin sarı-sıcak renkleriyle bol bol enerji depolayım derken, arkadaşlarınız tarafından rüküşlükler kraliçesi seçilmemeye özen gösterin. Peki turuncuyu kıyafetlerimizde doğru bir şekilde nasıl kullanabiliriz?




turuncu-modasi-sac-fularlari-bandi
turuncu modasi sac fularlari bandi
Aksesuarlarda Turuncu

Bahar ayları için turuncu rengini en iyi kombinleme yolu, bizce aksesuarlar!


Bir değişiklik yapın, fularlarınızı boynunuza değil saçlarınıza bağlayın. İster kısa saçlı olun, ister uzun saçlara sahip olun farketmez. Saç fularları ile sevimli bir görünüm elde etmek an meselesi. Çantalar ve ayakkabılar içinde turuncu ve tonları oldukça iyi bir seçenek. Ancak geçen sezondan beri örgü saç modasıyla tekrar gündeme gelen ve rüzgarı hala dinmeyen saç fularlarını, sezonun rengiyle birleştirmek oldukça iyi bir fikir! Eğer turuncu, size göre bir renk değilse elbette kendi tarzınıza uygun saç fularlarını tercih edebilirsiniz. Bunun dışında yaz öncesi turuncu elbiseler, patenci etekler, uçuk turuncu kot şortları beklemeden, turuncu fularları çantanızın kulpuna bağlayarakta oldukçu tatlı bir görünümle turuncuyu kullanmış olursunuz.


Saç fularları stilinize renk katmakla kalmaz, kombinleme tarzınıza göre, isterseniz sizi rocker havadan sevimli havaya; retro bir görünümden, pozitif bir enerjiye bürür. Yazın enerjisini şimdiden minik ayrıntılarla getirebilir, saçınıza bağladığınız fularlar ile efil efil bir hava estirebilirsiniz. Retro ya da bohem bir görünüm için çiçeksi/floral desenli bir fular tercih etmeyi unutmayın. Tarzınıza uygun saç bantlarına ve fularlara birçok bijuteri/aksesuar dükkanında rastlayabileceğiniz gibi istediğiniz deseneleri bulmak için giyim mağazalarının aksesuar bölümlerine de bakınabilirsiniz.


turuncu modasi-sac-fulari-bantlari
turuncu modasi sac fulari bantlari
Paylaş
, , , , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.