Nivea Duşta Vücut Kremi


Merhaba :) 
Bugün belkide yazmakta çok geç kaldığım bir üründen bahsedeceğim. Birsürü vücut losyonu alıyorum fakat nedense vücut losyonu kullanma alışkanlığım pek yok. Vücudum deseniz aşırı kuru, en yoğun kremi sürüp yatıyorum, ertesi gün sanki hiçbirşey sürmemişim gibi oluyor. 

Özellikle kış aylarında da duştan sonra çok üşüdüğüm için hemen giyinmek istiyorum ve çoğu zaman vücudum için bir nemlendirici kullanmıyorum.

Bu ürünü ilk duyduğumda işte yıllardır aradığım ürün demiştim, hala da aynı fikirdeyim. Duşta uzun vakitler geçirmeyi çok sevdiğimden, zaten bu benim için bir üşengeçlik oluşturmuyor. 

Yıkandıktan sonra kullanıyorum, durulanıp duştan çıkıyorum. 
Vücudunuzu nemlendirmek işte bu kadar basit!

Vücudunuzda suyla akıp gitmeyen bir krem tabakası oluyor. Hafif bir yapış yapış hissi oluyor ama çok değil. Zaten hemen giyindiğinizde, hemen emiliyor ve yumuşacık oluyor. Ben çok kuru ciltli olduğum için kuru ciltler için olanını kullanıyorum. Belki yaz aylarında normal ciltler için olanını kullanabilirim.

Gerçekten mucizevi ve pratik bir ürün olduğunu düşünüyorum. Benim gibi üşengeçseniz ve vücut losyonlarından, body butterlardan pek haz etmiyorsanız, tam size göre!!

Klasik nivea kremi kokuyor, fakat şimdi birkaç çeşidi daha çıkmış biri kakaolu biri de ballıydı sanırım.

Birde 500 mllik olanı çıkmış. Her duşta kullanırsanız çabuk bitebiliyor. 500mlliği daha iyi olabilir :) 

Fiyatı 250mllik genelde 13-15 tl arasında oluyor.

Sevgiler.


Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.