Rimmel London - As You Want Victoria

Merhabalar.

Şu sıralar pembe rujlardan gidiyorum farkındayım ama bu bende bir takıntı oldu desem yeridir, istediğim açık tonlardaki pembeleri buldum, önceki yazılarda gördüğünüz üzere Note-Love Light ve Mac-Please Me lakin istediğim tam anlamıyla ''çinge pembesi'' ruju bulamadım.Yazıda anlatacağım ruj renk olarak isteğime tam uyuyor aslında ama yapısıyla ilgili sorunlarım var.

Rimmel'in yenilediği bu serideki ruju alalı 3-4 ay oldu sanırım, o günden beridir baya kullandım lakin her kullanışımda yukarıda dediğim gibi yapısıyla iyi anlaşamadım.

Artık nem veren rujları sevmeme özelliğimi geride bıraktım fakat nem derecesi fazla olunca bende çok da kalıcı olmuyorlar.


As You Want Victoria renk olarak gerçekten şahane içerisinde hiç bir parıltı bulundurmuyor ki bu bence bir artı kendime parıltılı rujları çok yakıştırmıyorum.

Sürümü işi biraz zorlaştırıyor çünkü adeta yağ gibi kayıyor, yağ derken baya baya, durum böyle olunca kendi adıma ben düzgünce süremiyorum.



Bitişi ekstra nemli/ıslak olduğundan kalıcılık da bu yüzden otomatik olarak düşüyor, bir şeyler yediğimde dudağımın üstüne, dişlerime bulaşma yapabiliyor.


Eşit olarak düzgün bir şekilde uygulayamadım fakat fotoğrafı bilerek böyle bırakıyorum çünkü her uygulamada çıkan sonuç ''en düzgün'' haliyle bu;


Serinin diğer renkleri de böyle mi bilmiyorum, nemli/ıslak bitişli ruj kullanabilenlerin bu ruju sevme olasılığı var lakin benim arayışım maalesef devam edecek, yine de elden çıkarmıyorum çünkü rengi gerçekten güzel.

Aklımda sırf mat olduğu için Mac Flat Out Fabulous var ama net swatchlarından da emin olamıyorum, sanki içerisinde morluk varmış gibi geliyor, önerileriniz varsa seve seve dinlerim.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.