Son Zamanlarda Sık Kullanılanlar.

Merhabalar.

Şu sıralar  kimisini çok sevdiğimden kimisini ise sırf bitsin diye çok sık kullandığım ürünlerden bahsedeceğim bu yazıda.



Cilt ürünleriyle başlamak gerekirse;

Nars renkli nemlendirici bitmek üzere, geçen yazdan beri severek kullanıyorum lakin cildimi artık resmen karmaya çevirdiğim için benim burnumda bile parıldama yapıyor, içinde 4-5 kullanımlık kaldı diye düşünüyorum.

Loreal True Match kapatıcı şuana kadar drugstoreda denediğim en iyi kapatıcı, tüm fondötenlerim koyu geldiğinden sırf bunun rengiyle onları açtım ve bitmek üzere olanlardan birisi haline getirdim.

Mac Fix+ değerini sonradan anladıklarımdan, cildimin normal halini bozduğum için makyajda eskisi gibi istediğim sonucu alamıyorum, ne yaparsam yapayım kat kat makyaj varmış gibi hissediyorum cildimde, gözlerimi bir peçeteyle kapatıp bunu uyguluyorum, o görüntüyü yarı yarıya hafifletiyor, gözlerimi kapatmazsam ne yaparsam yapayım maskaram akıyor.


Nars'ın bu paletini benim kadar sık kullanan var mı bilemiyorum fakat ben aldığım bir günden beri bunu kullandım, her gün bronzer, aydınlatıcı amaçlı elim bu palete gidiyor, haftanın 5 günü makyaj yapıyorsam üçünde de rahat Deep Throat'ı kullanıyorum.Bunun dışında sade bir görüntü istediğimde ise muhteşem sonuç veren Mac Prism allığı seçiyorum.


Dibini görecek kadar kullanmış olmak;


Cild bakımında iyi değilim çünkü üşengecim ama her akşam yatmadan Flormar Advice kremimi sürüyorum, sivilcelenme gibi sorunlara neden olmadı bende, sabahları yumuşak bir ciltle kalkıyorum.


Gelelim göz ürünlerine; The Balm bazı aldığımdan beri çok kullandığım söylenemezdi, ilk zamanlar çok sık kullandım fakat aylardır elime almamıştım taa ki yeniden smokey tarz makyajlara takana kadar.

Mac pigmentler bir önceki yazım, sabahları ağır makyaj yapmaya üşendiğimden sadece eyeliner sürüyor ve aydınlatıyorum, pigmentlerden Vanilla ve Naked sık sık kullandıklarım.

Eyeliner demiştik değil mi? evet Alix Avien'in bu eyelinerını üçüncü kez alacak kadar sevdim.

Göz altlarıma Oriflame'n bu ten rengi kalemini sürüyorum, Rimmel ülkemize nude kalemi getirene kadar böyle devam

Kaşlarımı aylardır tek bir farla dolduruyorum ve sanırım sonuna kadar da böyle devam edeceğim, içinde asla kızıllık barındırmayan Mac Coquette.

Far olarak ise Maybelline'n Diamond Glow serisinden bu farı oldukça işimi görüyor.



Kirpiklerde kıvırma işlemini yapmadan maskaraya geçmiyorum, Mac Full Lash Curler imdadıma yetişiyor bu durumda, alt kirpiklerim için Ysl'nin Baby Doll maskarasını kullanıyorum, bitmek üzere bitince istek listemdeki Clinique maskarayı alacağım.


Tadım olmadığında çok makyaj yapasım gelmiyor, o yüzden minumum tutmaya çalıştığım günlerde Burt's Bees lipbalmlarıyla tamamlıyorum makyajımı.


Gelelim Batiste kuru şampuana, benim saçlarım asla yağlanmaz, şu yaşıma kadar yağlandığını görmedim, bu kuru şampuanı da meraktan denedim, yağlanmayan bir saçta yorum yapmak doğru olmaz ama uyguladığımda saçlarıma daha çok hacim verdiğini ve ilk halinden bir nebze daha temiz göründüğümü hissettim, beni tatmin etti ama yağlı saçların yorum yapması daha doğru olur.


Topluca fotoğrafa koymayı unuttuğum diğer bir ürün ise Garnier'in Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu; Bioderma kadar etkili olmasa da bence gayet iyi bir muadil, her an maddi olarak H2O alamayacak olabiliriz, bu anlarda imdada yetişecek güzel bir ürün, severek kullanıyorum.


Gelelim son favorilerime, evet bunlar kozmetik dışı ama ben tam anlamıyla takı canavarıyım, kolye, küpe, yüzük gerçekten çok seviyorum.Aşağıdaki kolyeler şu sıralar sık sık kullandıklarım ve asla kullanmaktan sıkılmadığım ruj modelli küpelerim de var.



Baya uzun bir yazı oldu, sabredip okuyabilenlere teşekkür ediyorum.

Sevgiler.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.