Farmasi Body Mist: Angel of Miracle

Havaların ısınmasıyla birlikte daha hafif kokuları tercih etmeye başlıyorsanız bu yazımı daha dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum.
Geçtiğimiz haftalarda Farmasi'den bir paket almıştım.Yazla birlikte daha hafif kokulara yöneldiğimden Angel of Miracle Body Mist hemen dikkatimi çekti.Kokuyu önce bileğimde denedim ve Body Mist ifadesinden daha fazlasını hakettiğini düşündüm.
Amber ve İnci çiçeğinin özel kokusu portakal,limon ve bergamot özleriyle canlılık kazanmış ve ortaya çiçeksi yönü baskın olan çok hoş bir yaz kokusu çıkmış.
Kalıcılığı bir Body mist'e göre çok çok iyi.Benim tenimde bir kez tazelemeyle gün boyu varlığını hissettirebildi.

Hafif ambalajıyla bitene dek kullanılmak üzere çantama giren Farmasi Angel of Miracle Body Mist'e şans verirseniz pişman olmazsınız.

Farmasi %100 Türk Malı ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor.Satışlarını katalog'tan sipariş (doğrudan satş) yöntemiyle gerçekleştirdiklerini bildiğim markanın ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Farmasi Cosmetics web sitesini  ve Farmasi Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Siz Farmasinin Body Mistlerini denediniz mi, denediyseniz sizde nasıl bir etki bıraktı?

Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.