Neva Kozmetik Saç Bakım Serumu

Neva Kozmetik Saç Bakım Serumu - NevaCare Nutritive Repair Glossing Serum


Neva Kozmetik Saç Bakım Serumu (NevaCare Nutritive Repair Glossing Serum) hem saçlara parlaklık hem de yumuşaklık kazandırmayı amaçlayan bir saç bakım ürünü. Yıpranmış ve kuru saçlar için saç bakım serumlarının önemi mühim. Ben bu saç serumunu diğer saç serumlarından yapı olarak daha değişik bulduğum için, 2 farklı amaç için kullanmayı keşfettim.

neva_kozmetik_sac_bakim_serumu_nevacare_nutritive_repair_glossing_serum
Neva Kozmetik sac bakım serumu nevacare nutritive repair glossing serum



Kullanma şeklime geçmeden önce, Neva Saç Bakım Serumu diğer saç serumlarından farklı olarak dikkati boyutu ve fiyatının uygunluğu ile çektiğini belirtmem gerekir. Saç bakım serumları genel olarak 30 ml veya 50 ml boyutlarında olurken, Neva Saç Serumu tam tamına 150 ml boyutunda. Bu da demek oluyor ki, biter mi diye endişe etmeden bu saç serumunu rahat rahat kullanabilirsiniz. Eğer saç bakıma ilgili ama bakım serumlarının fiyatının yüksekliğinden yana şikayetiniz var ise, sizin için bu bağlamda harika bir alternatif diyebilirim.


Üstelik bir pompası tüm saçlara yetebiliyor. Eğer benim gibi uzun saçlıysanız, 2 pompa kadar kullanmak daha iyi sonuç veriyor. Pompalı ambalajı ile kullanım kolaylığı sağlayan Neva Saç Serum 'unun en önemli özelliği, parlaklığı ve yumuşaklığı beraberinde sunarak saçlarımıza bakım yapıyor. Benim gözlemim ise, kullandığım diğer kozmetik markaların saç bakım serumlarından daha farklı yapıda olduğu yönünde. Saça parlaklık kattığı tartışmasız, ama yumuşaklık anlamında ipeksi bir yumuşaklık sağlamıyor. Saçlarıma kullandığımda gözle görülür bir parlaklık katıyor, bununla beraber saçlarımı orta sert haline getiriyor. Ben tam olarak, jöle ile serum arasında bir saç ürünü olarak değerlendiriyorum. Jölenin zararlı etkileri olmadan saçlara parlaklık katan ve saçları daha nemli gösteren bir ürün diyebilirim. Blogda her zaman bahsettiğim gibi, çok yumuşak saçları günlük hayatımda sevmiyorum. Çünkü çok zor şekil alıyorlar. Özellikle uzun saçlıysanız, şekil vermedeki yaşanılan zorlukları az çok biliyorsunuzdur. Yumuşaklığı fazla olan saçlar şekillendirmede sizinle inanılmaz bir hırçınlığa giriyor. Saçlarım yumuşakken ne şekil versem kabul etmiyor. Zaten çoğu saç şekillendiricisi de saçları hafiften yükseğe doğru derece derece sertlik verme gayesi ile satılmakta. Pratiklik olmayı genel olarak sevdiğim için, saç bakım ürünlerinde de bana pratiklik sağlayan ürünleri kullanmayı yeğliyorum.


O yüzden Neva Saç Serumu 'nun orta sertliği tam kıvamında vererek parlak saçlara imza atmasını çok sevdim. Böylece hem parlak, hem bakımlı hem de istediğim kolay şekil alan orta sertlik saçlara hızlıca kavuşabiliyorum. Ben genelde duştan sonra saçlarımda kullanmayı tercih ediyorum. Böylece nemli iken hem serumun etkisini daha net saçlarım hissettsin, hem de şekillendirme konusunda bana hız katsın diye. Ayrıca Neva Kozmetik Saç Bakım Serumu 'nun özellikle duş sonrası, fön öncesi arasında en iyi performansını verdiğini düşünüyorum.


neva_kozmetik_sac_bakim_serumu_nevacare_nutritive_repair_glossing_serum
Neva Kozmetik sac bakım serumu nevacare nutritive repair glossing serum

Benim görüşüme göre; saçlarınıza hem şekillendirici hem serum kullanmaktan sizi kurtarıyor. Saçları kolay şekillendiriyor, ısıya karşı daha korumalı hale getiriyor aynı zamanda saçlara parlaklık katıyor. Neva Saç Bakım Serumu (NevaCare Nutritive Repair Glossing Serum) fiyatı 23 TL olmasına rağmen, serumun boyut olarak miktarı 150 ml. Hem bereketli hem uygun fiyatlı saç bakım ürünü niteliğinde.



Neva Kozmetik Web Sitesi 'nden daha farklı ürünlere bakabileceğiniz gibi
Neva Kozmetik Facebook adresinden de yenilikleri daha hızlı takip edebilirsiniz.




*Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.