Wet n Wild - Color Icon Trio - Walking on Eggshells

Merhaba.

Önceki yazılarımda belirttiğim üzere yaklaşık 2 hafta önce kadar Wet n Wild ürünleriyle tanıştım, o gün bugündür de her sabah makyajımda bir paleti kullandım; Walking on Eggshells.

Bu palet içerisinde günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz oldukça doğal renkleri içeriyor, paletteki renklerin üzerinde ''browbone, crease, eyelid'' ibareleri bulunsa da bu tamamen size kalmış, her renk bence istenildiği gibi kullanılabilir.

Renklerin hepsi görüldüğü üzere ışıltılı ama bitişleri oldukça opak, yapıları kremsi ve oldukça pigmentli, bazsız bile kullandığınızda renklerini çok rahat bir şekilde veriyor.

Ürünün tek olumsuz yanı az da olsa tozutmaya meyilli olması ve ucuz duran ambalajı olabilir - tabi ki ucuz durması normal çünkü yurtdışındaki gerçek fiyatı 4-5 dolar (so in some way you get what you paid for, bknz; Türkçe'ye çevirince kulağa garip gelen cümleler.)


Fil dişimsi açık renk benim günlük hayatta tüm göz kapağıma uygulayıp, eyeliner çekip bitirdiğim makyaj için biçilmiş kaftan, keza kahvenin tonu da gerçekten güzel, eyelid yazan renk ise pembenin en duru en elegan tonlarına sahip, bu paletle gündelik bir makyaj rahatlıkla yapabilirken, biraz fazla maskara eyeliner desteğiyle rahatlıkla gece makyajına da çevirebilirsiniz.

Ürünün içerisinden çıkan 2 adet fırça var, her palette olduğu gibi, onlar da çöpe gitti bende.


Ürünlerin bazsız fotoğrafı;


Özetle çok sevdiğim bir palet oldu, günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğim tonlar olduğundan yaz tatilinde bulabilirsem yedekleyeceğim, uygun fiyatıyla (15 lira) bu tonları seven herkese tavsiye edebilirim.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.