Wet n Wild - Comfort Zone

Merhabalar.

Ülkemize daha gelmeden bile bir çok blogger tarafından hakkında bolca yazılıp çizilen Comfort Zone paletinde bugün sıra, zaten çok fazla yazıldığı için renklerin tanımlamalarına girmeyeceğim, eminim ki bir çoğunuz benden daha iyi biliyorsunuzdur.

Palet içerisinde 8 renkle geliyor, ambalajlama her zamanki gibi çok da iyi değil buna karşın farların pigmentasyonları da bir far haricinde gayet güzel.



Makyajında doğal tonları sevenler için gayet uygun bir palet bu, bu paletle ister gündüz ister gece makyajını rahatlıkla yapabilirsiniz.

Renklerin bir çoğu Mac farlarına dupe (muadil) olarak gösteriliyor, onlar hakkında bilgi almak isterseniz ayrıca şuraya da tıklayabilirsiniz, dupe olarak gösterilen Club farla ilgili ben de karşılaştırma yazısı yazmıştım, onun için de şuraya tık tık.

Muadil olma olayını geçtikten sonra gelelim pigmentasyona; ilk bölmedeki birinci brownbone rengi dışında tüm farlar oldukça güzel renk veriyor, farların bazılarında toz toz görünme var ama bu bazla kullanıldığında ortadan kalktığı için çok da büyük bir sorun değil.
 


Paletin içerisinden yeniden işe yaramayacak bir fırça çıkıyor;


Farların tek bir dokunuşta verdiği renk;


Altına baz uygulanmadan swatchları;

2.sıra;


1.sıra;


Özetleyecek olursak 20 liraya alınabilecek en güzel paletlerden bence Comfort Zone, gerek makyaj yapmaya yeni başlayanlar için gerek bu işte uzman olanlar için bile gayet uygun.

Bu paletin bu kadar ses getirmesinin en büyük sebeplerinden biri de bence en alttaki rengin gerçekten Mac-Blue Brown pigmente çok iyi bir muadil olması.

Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir palet oldu benim için, sahip olduğum için mutluyum.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.