Yaz Modası: Plajlarda Meyve Çılgınlığı

Yaz Modası: Plajlarda Meyve Çılgınlığı


2014 Yaz Modası en çok turuncudan besleniyor. Ancak tasarımcılar, portakal turuncusu renginden sonra yaz meyveleri olan karpuz, kavun, çilek gibi lezzetleri de moda dünyasına dahil etti. Cesur neon renkler, fuşya, kırmızı, turuncular, karpuz desenli şeffaf çantalar, çilek ya da limon figürlü aksesuarlar, renkli plaj havluları ve sandaletlerle capcanlı bir yaza hazır olun!

yaz-modasi-plaj-trendi-meyve-cilginligi
Yaz Modası Plaj Trendi Meyve Çılgınlığı



Meyveler Sadece Vitamin Deposu Değil, Moda İlhamı !


Tropikal desen elbisenizle plajın ikonik kızı olabilir ya da yeşil&kırmızı kontrasının oluşturduğu çarpıcılıkla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Mayo ya da bikini tercihlerinizi sade tutmaktan yanaysanız, efil efil pareolarınızla bu akımı yansıtmak oldukça kolay.


Bu sezon canlı renklerinin tezatlığını yaşamaktan çekinmeyin. Bikini ve mayo seçimlerinizde ve kombinlerinizde kafanız karışıksa daha önce hazırladığımız "Mayo ve Bikini Giyinme Rehberi" konumuzdan fikir alabilirsiniz. Özenle hazırladığımız, "Yaza Uygun Aksesuarlar" ve "Bikini Modelleri" konularımıza ise tıklayarak ulaşabilirsiniz. Gelmiş geçmiş en renkli yaz aylarından birini yaşayacağımızı unutmayın.


* Miskin Kek & Kudra

Paylaş
, , , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.