Yeni bir güzellik keşfi: Limonian

Bugün sizleri yeni tanımış olduğum bir marka olan Limonian ile tanıştırmak istiyorum.
Limonian 2013 yılında kurulmuş olan ve Güney Kore'den kozmetik ithalatı yapan bir firma.
Güney Kore'de üretilen ve orada yüksek satış rakamlarına ulaşmış olan kozmetikleri Türkiye'ye getiriyorlar.
Ürünlerin bizlerle buluşma safhası ise Online sipariş ya da satış temsilcileri aracılığıyla Network Marketing  sistemi ile oluyor.
Bakım yapan içerikleri ile pek çoğumuzun ilgi duyduğu Güney Kore ürünleri benimde olduça dikkatimi çekiyor.limonian.com.tr'de ilk gözüme çarpan ürünler Cyber Shine Oxygen Mask temizleyici ile High-End Touch Fondöten oldu.
Cyber Shine Oxygen Mask Temizleyici;Cilt ve makyaj temizlemenin yanında beyazlatma ve sebum kontrolü özelliği ile temiz ve sağlıklı bir cilt vaat ederken,High-End Touch Fondöten+BB krem ise pürüzleri kapatıp aynı zamanda cilde bakım yapıyor.
High-End Touch Fondöten+BB ile ilgili yorumlarım daha sonra blogta olacak.


Sizde Limonian'ın  markalarıyla tanışmak ve ürünler hakkında detaylı bilgi almak isterseniz limonian.com.tr adresini ziyaret edebilir,facebook hesaplarını takibe alıp kampanya ve özel indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.