Broadway imPress Takma Oje / Yapıştırmalı

Broadway imPress Takma Oje
Broadway imPress Press-On Manicure

broadway-impress-takma-oje
broadway impress takma oje


"Yapıştır-Çık" sloganı ile uygulama kolaylığı sayesinde takma tırnak kullanımını pratik hale getiren ve takma tırnak konusundan işin piri olan Broadway markasının imPress Takma Oje deneyimim ile ilgili detayları bu yazımda paylaştım. Kaç gün dayanıyor? Oje kaplı takma tırnaklar gün içerisinde sizi vezir mi ediyor rezil mi ediyor? Tırnağa zarar veriyor mu? Almalı mı yoksa es mi geçmeli? Fiyatını hak ediyor mu? Uygulaması söylenenler gibi gerçekten kolay mı yoksa bunlar hep illuminati mi?☺





broadway-impress-takma-oje-kullananlar
broadway impress takma oje kullananlar
impress-takma-oje-blog
impress takma oje


Broadway imPress Takma Oje ismindeki bu takma tırnaklar manikürlü ve bakımlı tırnak görünümü için oldukça pratiklik sağlıyor ve tek hamlede sorunsuzca takılıyor. Bu kolaylığı en bayıldığım yönü oldu. Bu konudaki başarısı 10 üzerinden 10 tadında. Takma tırnak düşünceniz var ama takma tırnak yapıştırıcısının iyi yapışmama halinin yarattığı gün içinde düşmeler veya fazla iyi yapışma kuvvetinin tırnakta yarattığı tahribattan yana dertliyseniz, bu takma tırnakların zahmetsiz takıp zahmetsiz çıkarma yönünden memnun kalacağınıza eminim.


İçerisinde kendi tırnağınız büyüklüğüne göre hazırlanan 24 adet farklı boyutta tırnaklar mevcut. Kullanım önerisi olarak uygulamadan evvel kendi tırnaklarımızın yüzeyini temizlemek, yapıştırma açısından daha iyi olacağı aşikar. Çok kolay bir uygulaması var, herkes rahatlıkla yapabilir.


broadway-impress-takma-oje-tirnak-uygulamasi
broadway impress takma oje

Üzerindeki ojesinin rengi zevkimle uyuşmadığı için bana hitap etmedi, tabii bu takma tırnaklar için genel olumsuz bir özellik sayılamaz zira farkı renkleri ve desenleri de mevcut, böylece kendi zevkinize göre istediğinizi seçebilirsiniz.


Boyutu oldukça kısa. Böyle olması doğal bir görüntü veriyor olsa da ne yazık ki bu benim için eksi bir özellik oldu. Kendi tırnaklarım üzerinde her birini uygulayamadım çünkü o kadar kısalar ki kendi tırnaklarım takma tırnağın boyunu geçiyor. O yüzden sadece sorunlu olan işaret parmağımdaki tırnağımda uygulayabildim.


Yapı olarak kalınca. Çok ince olması belki dayanıklılık seviyesini düşürebilirdi o yüzden böyle yapılmış olabilir ama yine de ben kalınca buldum, biraz daha ince olabilirdi. Böylece daha zarif bir duruş sağlayabilirdi.


7 gün çıkmama iddiası var, ben de net olarak 2 gün dayandı. Böylece iddiasına sadık kalma yönünden çok hakkını veremedi. Ancak deniz, yaz, güneş bu tip etkenler daha hızlı çıkmasına neden olmuş olabilir, belki daha korunaklı şekilde zaman geçirseniz kullanım ömrünü uzatabilirsiniz, bu konuda benden geçer not alamasa da 2 gün boyunca sapasağlam durduğu için bu bile iyi sayılabilir.


broadway-impress-takma-oje-kullananlar
broadway impress takma oje

Çıkarmada tırnak yüzeyine asla zarar vermiyor. Böyle olması kendisini alınır kılmasında en güzel özelliğinden biri. Tırnaktan çıkartırken tırnağa kalıntı bırakmadığı gibi tahribat da yaratmıyor. Takması ne kadar kolaysa çıkartması da bir o kadar kolay. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, ambalajının oje şişesi şeklindeki tasarımı çok tatlı bir detay.


Kısa tırnaklardan muzdarip iseniz veya tırnaklarınızın uzamasından dertliyseniz, değişiklik olması adına Broadway imPress Takma Oje çeşitlerinden birini kendi zevkinize göre alıp deneyebilirsiniz. Günlük hayatınıza bağlı olarak daha fazla kalıcı olabilir ama bende net 2 gün dayandı, daha fazlası değil. Tırnakların kısa ve yapılarının kalınca olmalarını unutmayın. 25 TL fiyatı ederine göre pahalı buldum. Bana kalırsa olması gereken fiyatı tam olarak 12 TL. Çünkü ancak bu kadarının karşılığını veriyor. Bu yüzden indirimde bulursanız daha tadından yenmez diye not düşüyorum. Çıkarması da takması da pratik, bu anlamda aklınızda hiç şüphe kalmasın, kullanım açısından inanılmaz rahat ve başarılı. Birçok yerde satıldığı gibi artık Gratis mağazalarında da satılmaya başlanmış. Gratis 'lerden de edinebilirsiniz.



Sağlıksal Not: 
Tırnak ve saç uzatmak, kürlerle yağlarla olmaz. Onlar çok geçici ve uğraştırıcı işlemler. O tarz ebelemece yöntemi ile saç ve tırnak savaşına girmek yerine sağlıklı beslenme ile doğrudan ilişkiye girmeniz daha emin sonuçlar verecektir. Sağlıklı beslenme uzun vadede en net güzellik sonucunu bizlere sağlar. Kozmetiksel anlamında ihtiyaç duyduğunuz anlarda ise bu tarz basit ve işe yarar uygulamaları kullanabilirsiniz.


* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.