Gratis & Watsons İndirim Alışverişi.

Merhaba, biliyorsunuz ki Watsons ve Gratis bugün indirime girdi, yaşadığım yerde kozmetik satan yerler olmadığı için bende kış boyu kullanacağım bazı ürünleri alarak yararlandım indirimden.

Sabah Gratis indirimlerini incelerken nasıl olduysa Loreal'de indirim yok gibi gördüm ve alacağım fondötenler için yüzde 40 indirim yapan Watsons'ın yoluna düştüm lakin Gratis'de yüzde 50 indirim varmış..

Neyse Watsons'dan sadece iki adet fondöten aldım birisi her zaman kullandığım True Match diğeri de yapı olarak çok benzettiğim Infallible, ikisine  de yüzde 40 indirim yapıldı.True Match 54 lira, Infallible 54 liraymış lakin indirimle toplamda 67 lira ödedim.

Sonrasında Gratis'e gittim, geçtiğimiz yıl 3-4 tane fondöten bitirdim, kullanacağıma emin olduğum için ve orda indirimin yüzde 50 olduğunu görünce, bir adet daha Infallible fondöten aldım.Yüzde 50 indirim yapıldı.İndirimli hali 34,75.


Renkleri merak edenlere;


Dirty Works'un Face Scrub'ından yeteri kadar memnun olunca övülen Detox Mask'ına da şans vermek istedim, ürünlerin adet fiyatı 9 liraydı.


Garnier Temizleme suyu 11, 25 liraya düşmüştü.


Eski favorim The Falsies ve ilk kez deneyeceğim Master Precise eyeliner.Maskara  12.50 eyeliner 11.25 liraymış.


The Balm'dan bitirmek üzere olduğum far bazından aldım, 16 lira, diğeri ise yine yıl içerisinde kullanmam için alınan bir eyeliner o da 14 liraymış.


Zor zamanların kurtarıcı Venus, 25 lira.


Benri sıvı sabunu ilk kez deneyeceğim, 2.35.



Islak mendil 1.75.

Şimdi aklımda sadece ten rengi far kaldı, eğer bulabilseydim 2-3 tane alacaktım lakin hiç bir markada istediğim tarzda renk yoktu neyse bu alışveriş özellikle fondötenler açısından karlı bir alışveriş oldu benim için, indirim sanıyorum ki ayın yirmi yedisine kadar devam ediyor, herkesin istediğini alabilmesini diliyorum.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.