Günün Manikürü;Essence Bloom Me Up ! Chaising Lacy

Essence'nin uzun süredir raflarda olan son koleksiyonu ''bloom me up'' ambalajlarının sevimli görüntüsü ve makyaj fırçalarıyla çok konuşulmuş,merak edilmişti.Fırçalar ne yazık ki ülkemize hiç gelemedi ama koleksiyonun kalan kısmı uzunca bir süre ulaşılabilir durumda kaldı.Hala merak edenleriniz varsa Gratis ve Rossmann Essence standlarında koleksiyonun bazı ürünlerine ulaşabilirsiniz.
Bugün göstereceğim oje Chaising Lacy adlı pembe-şeftali tonlarında bir renk.Güneşli günlere yakışacak hafif bir neon yansıması olan oje iki katta tam kapatıcılığı ulaşıyor.Kuruması ve kalıcılığı diğer Essence ojeler gibi orta halli.
Ojenin üzerine Watsons'tan aldığım Nail Sticker ile süslemeler yaptım ancak Sticker kalınlığı yüzünden pek başarılı olamadım.
Koleksiyonda ne var ne yokmuş merak ediyorsanız şuradaki yazıdan diğer ürünlere göz atabilir,ürünler tükenmeden kendiniz için seçimler yapabilirsiniz.
Herkese rengarenk bir gün dilerim :)
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.