# Mim # Pencereden Baktıktan Sonra Sorguya Tutulmak Mimleri

 vihuuuuuuu!!!


 Bu gün mim yağmuruna tutulmuş gibi hissediyorum  bu günün ikinci mimi ŞEMSPARE 'den geldi mim için Teşekkür ederim  :D Soruları  yanıtlamadan önce  duygusallık yaratıp başlığa uyumlu olsun diye  önce pencereden uzun uzun  baktım  karşıları evleri inceledim. Sonra bir iç çekip oturdum monitörün karşısına  başladım soruları yanıtlamaya. Hadi bakalım yanıtlarımı okumaya.

1) Açık ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu soru sayesine ilk defa duydugum ve anlamını öğrendiğim terime karşın ne  cevap yazacağımı bilemedim. Bana göre iğrenç bir durum  yani  nasıl  anlatılır   bir çiftin her türlü birbirini aldatması olarak yazayım    (Lan bu nasıl soru   beynim yandı :D ) bence etik değil diyerek  cevabı kapatıyorum. (oh be)

2) Eşcinseller arasında marka takıntısı var mı? Giyimine özen gösteren sadece eşcinseller mi? Dar pantolon giyen biri hakkında hemen eşcinsel bu diye düşünür müsün? Örneğin iç çamaşırı alırken aldıklarına dikkat eder misin yoksa don olsun derli toplu tutsun mu?
Eşcinsellerle marka takıntısı ay eşcinsellerin marka takıntısı mı varmış :o bilmiyordum öğrenmiş oldum.
Soruya gelirsek sadece eşcinseller değil çogu insanın marka takıntısı vardır bunu eşcinsellerle sınırlamak bence hoş değil sorunun bu bölümünden hoşlanmadım. Dar pantolon kızlara yakışıyor ama erkeklere pek fazla yakıştıramıyorum nitekim çogu insan giyiyor hani yıl olmuş 2014 hala bu tarz konulara takılan var mıdır merak ediyorum.Artık o tarz giyimler  dogal olarak karşılanıyor. İç çamaşırı konusunda seçici değilim .

3) Küçükken bebek oynamayı sever miydin? Evcilik oynamayı sever miydin? Daha çok kız arkadaşın mı vardı erkek arkadaşın mı?
Erkek kardeşimle aramızda yaş farkı yok gibi ay olarak 1 yıl 7 ay, yıl olarak 2 yıl var o yüzden daha çok arabalarla oynardım..Bir tane kırmızı uzaktan kumandalı arabamız vardı duvara tırmanır ters dönerdi filan hep gözüm onda kalmıştı fakat erkek kardeşimden fırsat olup doyasıyla oynayamadım oyuncak denildiğinde hep aklıma o araba gelir

4)Genelde yabancı müzik mi dinlersin? Müzik tarzın nedir? Dans etmeyi sever misin? Bacağını 180 derece açarak oturabiliyor musun?

Direk kpop dinlemeyi tercih ediyorum.Müzik tarzım yok bu gün rock dinlerim yarın rap ertesi gün pop bi ka gün sonra türkü bu benim duygularıma baglı eger ruh halim oyun havası çekiyorsa onu da dinleyebilirim.180 derece bacak açmaya netten baktım balerinler yapıyor o hareketi değil mi ?Tabisi de hayır öyle oturmaya çalışırsam ölürüm ben ikiye bölünürüm.

5) Fantezilerin var mı?
Fantezi denildiginde ilk akla gelen piçliktir :D Nitekim benimde aklıma gelen o oldu ee nete bile fantezi yaz çıkanlara bak bu kadar diyeyim sana. Fanteziyi anlamına göre yorumlayıp tertemiz kalbimle hayalperest biri oldugunu söyleyebilirim.

6) X'ten Next olur mu? Sevgili ile arkadaş kalınabilir mi?
o ex'ten değil miydi yahu :D ahanda yakaladım soru yanlışlığı asdfghjklşl :D ex sevgiliden next olmaz yani eski sevgiliyle barıştık diyelim diye aynı şeyler geçimsizlikler aynı çakışmalar devam eder bir insan yedisinde neyse yetmişinde de o dur düzelmez eninde sonunda bir yerden patlak verir o yüzden exten next olmasın bi zahmet.

7) Pisuvar takıntınız var mı? Beden eğitimi dersleriyle aranız nasıl?
 Erkeklerin işediği yere pisuvar denildiğini yeni öğrendim asdfghjklşl doga kanunlarına göre fiziksel olarak ayakta işeyemem daha çok oturarak bu eylemi yaptığım için dogal olarak böyle bir takıntım yok.En son 2007 de beden eğitimi dersi aldım o zamanlar lisedeydim ve sadece rahat kıyafet giyildigi için sevdiğim bir dersti.

8) Sizce eşcinseller narsist midir?
Homofobin mi var bebek ??? hayırdır yani eşcinsel ağırlıklı sorular filan.Sanmıyorum bence eşcinseller çok duygusal ve daha insanlar hayata insanlara daha farklı bakıyorlar.Sırf diğer insanların yüzüne onlarla baş edemedikleri için baskı görüp intihar etmiyorlar mı?

9) Bir harem kur deseler haremine alacağın tek kişi?

Bunlar erkek soruları mı pisuvar harem eşcinsel filan ne bilem öyle geldi. Bir sürü var ama en çok ama en fazla hyeri (girl's day)'nin benim haremimde olmasını isterdim. Çok güzel bir kız bayılıyorum ona.






Ehehe soruların sonuna da geldim her soru için gif  seçmek zorunda kaldım yoksa duygularımı  ifade etmekte zorlanacaktım.Hemen listemden üç kişiyi gözüme kestiriyorum ve onlara bu soruları paslıyorum.
Uçay , Havva'nın Atlası  ve Hayaliland~~ sizinde cevaplarınızı okumak için sabırsızlanıyorum...



Bir başka postta görüşmek üzere anacım beni özleyin.

Paylaş

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.