Oriflame Keçe Uçlu Eyeliner - The One Eyeliner Pen

Oriflame Keçe Uçlu Eyeliner
Oriflame The One Eyeliner PenThe One Eyeliner Pen

Oriflame The One makyaj koleksiyonuna ait ürünlerinden birisi olan Eyeliner Pen, keçe uçlu bir eyeliner. Pratikte işe yarıyor gibi gözükse de ne yazık ki Oriflame markasının makyaj kalitesini genel olarak başarısız buldum. Bu eyeliner da, bu görüşümü değiştirmedi. Ne renk veriyor, ne de makyajda kalıcılığı iyi. Üzülerek belirtmeliyim ki parasını hak etmeyen makyaj ürünlerinden birisi olmuş.

oriflame-kece-uclu-eyeliner-eyeliner-pen
Oriflame Keçe Uçlu Eyeliner - The One Eyeliner Pen


Oriflame The One Eyeliner Pen serisinden bana gönderilen rengi gri. Anlıyorum siyah bir eyeliner olmadığı için koyu bir ton vermiyor ama gri demek soluk renk veriş demek değildir. Rengini daha doğru dürüst veremeyen bir eyelinerdan ne bekleyebilirim bilemiyorum. Oldukça başarısız olduğunu söylemek zorundayım. En azından gri olanı beklentilere cevap verecek kalitede değil. Tek hamlede rengini veremiyor, katlarca meydan okumayı gerektiriyor.


oriflame-kece-uclu-eyeliner-pen-kullananlar
Oriflame Keçe Uçlu Eyeliner - The One Eyeliner Pen

Çok acımasız yorum yapmak istemiyorum, iyi tarafı göz makyajında çabuk sabitlenişi oldu diyebilirim. Ancak yağlı göz kapaklarına gün boyu silinmeme kalıcılığını da veremiyor doğrusu.


Oriflame markasının makyaj ürünlerini ilk defa deneyimliyorum, Oriflame ekibine gönderisi için teşekkür ediyorum ama ne yazık ki makyaj kalitesi olarak çok vasat bir marka. Sevdiğim skalada yer alamadığını üzülerek belirtmek isterim. Markanın yüzü olan Tülin Şahin 'inin de makyaj masasında bir adet Oriflame ürünü bulunuyor mudur bilemiyorum ☺ Gerçi Beren Saat 'in de vücudu geren Duru duş jellerini kullanmadığına eminim ☺☺

* Tanıtım Ürünüdür.


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.