Bioderma Hassas Ciltler İçin Bakım Maskesi Sensibio Mask

Bioderma Sensibio Mask
Bioderma Hassas Ciltler için Cilt Bakım Maskesi

bioderma-sensibio-mask-hassas-ciltler-icin-bakim-maskesi
Bioderma Sensibio Mask Hassas Ciltler icin Bakim Maskesi




Hassas ve toleransı düşük ciltler için özel formüle edilen bu cilt bakım maskesi Bioderma 'nın Sensibio serisine ait. Maskenin en önemli vazifesi cilt onarımına yardımcı olmak. Bir süredir özenle kullanıyorum ve diyebilirim ki görevini layıkıyla yerine getiriyor. Cildi hem yumuşatıyor hem de cilde gerçek bir bakım yaparak hasarlı cildin onarılmasında büyük yardımcı oluyor. İçinde bulunduğumuz yaz mevsiminde, güneşin zararlı etkilerine daha maruz kaldığımız plaj hasarları için böylesine güzel etki bırakan cilt bakım maskesini tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanabilir. Yaz mevsiminin bitimiyle hassas ciltler daimi olarak kullanılacaklar arasına ekleyerek, karma ve yağlı ciltler ise Bioderma Sebium Maske ile yollarına devam edebilir. Maskenin sağladığı uzun süre yumuşaklık etkisi sevilmeyecek gibi değil. Geceleri bedenimizi uykuya teslim etmeden evvel ufak bir bakım payına zaman ayırarak cilde bu maske uygulanıp durulanırsa, cilt bakımı için daha etkili sonuç alınacağından eminim, zira ben de bu şekilde kullanıyorum.


Cilt bakım maskelerini günlük hayatımda sıklıkla uygulayanlardanım, çünkü cildimin yumuşacık bir hisle kaplı olmasını seviyorum. Bioderma, dermokozmetik markaların içerisinde sade ve net duruşu, öte yandan fiyat olarak da ekonomik oluşuyla sevdiğim markalardan birisidir. Zaten blog yazmaya ilk başladığım dönemlerden beri Bioderma ürünlerine yer vermeye gayret ediyorum, çünkü daha çok ilgiyi hak etmesi gereken bir marka. Yüksek fiyatlarına rağmen Bioderma 'nın sağladığı etkinin 1/3 'ini vermeyen markalar kozmetik dünyasında çok fazla varken, sade çizgiye sahip dermokozmetik ürünlerinin cilt bakımı adına kullanması taraftarıyım.



Yumuş yumuş cildim olsun, uyguladığımda tahrişlik yaratmasın hatta aksine cildimdeki tahrişliği gidermede yardımcı olsun, sağladığı hisleri de cildimde uzun süre yaşayayım diyorsanız; 

Bioderma Sensibio Maske 'yi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim☺ 

Sevmediğim ürünleri hiçbir surette önermem.


bioderma-sensibio-mask-hassas-ciltler-icin-bakim-maskesi
Bioderma Sensibio Mask Hassas Ciltler icin Bakim Maskesi




* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.