Koton - Kot Efektli Oje!


Koton ojelerini denediniz mi?

Koton kısa bir süre önce kendi markasına ait, değişik ojelerle piyasaya giriş yaptı. Gerçekten yelpazesi beklenmedik derecede genişti.

Benim en çok dikkatimi çekenlerden biri bu kot efektli oje oldu. Daha önce kot efektli bir oje görmemiştim. 

Denemek için Koton ojelerin birkaç çeşidinden aldım. Diğerlerine başka bir postta yer vereceğim. 

Kot efektli ojeye gelecek olursak ilk sürdüğünüzde parlak bitişli gibi olmasına karşın, sürdükten çok kısa bir süre sonra oje matlaşmaya başlıyor. Aslında bu size sürerken zorluk yaşatıyor, çünkü siz bir yandan sürerken sürdüğünüz kısmın hızlı bir şekilde yapısı değişiyor ve matlaşmaya başlıyor.

İçerisinde minik partiküller var, fotoğrafta da görebildiğiniz gibi kum efektli ojeleri anımsatsa da, partikülleri onlar gibi çok değil.

Ben duruşunu beğendim ama sanki biraz daha açık renk olsa kot desenine daha çok benzeyebilirdi diye düşünüyorum.

Bu arada ojenin çıkması oldukça uğraştırıcı :/ Aliminyum folyo yöntemiyle denemedim ama normal aseton pamukla baya bir uğraştırıyor. Birde tırnak kenarları falan hep lacivert oluyor.

Bana sorarsanız bir kere sürülecek bir ojeydi :)) Keşke böyle ojelerin tek sürümlüklerini çıkarsalar, insanın hevesi geçiyor birdaha sürülmüyor.

Fiyatı sanırım 5,99tl'di.

Sizde bazı ojelerinizi bir kez sürenlerden misiniz?

Sevgiler.

Paylaş
, ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.