Vanessa Hudgens 'ın Stili ve Büyülü Moda Yolculuğu

Vanessa Hudgens 'ın Stili ve Büyülü Moda Yolculuğu

vanessa-hudgens-stili-modasi
Vanessa-Hudgens-Stili-Modasi

Magazin habercilerinin peşini bırakmadığı, moda dergilerinin ilham perisi, her adımında poz poz fotoğrafları çekilen, her yerde ne giydiği merak konusu olan, bohem stilinin baş yıldızı Vanessa Hudgens, milyonlarca genç kızın stil ikonu.



O tam bir esmer güzeli. O dünyayı saran "High School Musical" rüzgarının tatlı kızı. Uzun dalgalı saçları, canlı ve çekici bakışları ile romantik prenses şıklığından festivalin bohem kızına, seksi zerafetinden trend belirleyici stiline kadar, tepeden tırnağa ele aldığımız Vanessa 'nın moda yolculuğu, milyonlarca genç kız gibi sizin de ilham kaynağınız olabilir. 





vanessa-hudgens-stili-modasi



Vanessa Hudgens, tam bir Yay kadını. Günlük hayatında buz mavisi kot şortları ile uçuk renkli tişörtlerini kombinlemeye bayılıyor. Ne giyeceğine karar veremediği günlerde, mutlaka beyaz elbiseleri tercih ediyor. Dantel ayrıntılı beyaz bluzlar, beyaz elbiseler kesinlikle ona göre. Kendi giyim stilini "kadınsı ve sevimli" olarak tanımlayan Vanessa Hudgens, şapka takıntısı olduğunu söylüyor ki moda, magazin ve müzik dergilerinde yer alan festival karelerinin hemen hemen hepsinde Vanessa Hudgens 'i fötr şapkasız görmediğimiz bir gerçek. Retro ve bohem stilini yeniden trend hale getiren, sıra dışı ve rahat parçaları ustalıkla birleştiren Vanessa bu şıklığı elbette kolay elde etmedi.

vanessa-hudgens-stili-modasi
Vanessa-Hudgens-Stili-Modasi


Bir zamanların hanım ve ufak kızı Vanessa 'nın nefes kesici güzelliğe ve seksiliğe ulaşma hızı gerçekten ilham verici. Dümdüz saçları ile pembesi fazla kaçmış allıkların kurbanı olmaktan çıkıp uzun dalgalı saçları, özgüvenli ve zarif tavırları, belirgin göz makyajı ile attığı keskin ve çekici bakışları, günden güne daha büyük hayran kitlelerini etkilemeyi başarıyor.



Açık ve soft tonları daha çok sevse de, bir röportajında gardırop parçalarının cesur renklere de sahip olduğundan bahsediyor. Çünkü o, renklerin kızı. Renklerle oynamayı ve onlarla uyum yakalamayı çok seviyor. Bunun dışında kuşkusuz ki retro yüksek belli kot şortlar adete Vanessa Hudgens ile bütünleşen parçalardan. Hemen hemen her yerde bu şortlarıyla kadraja yakalanıyor. Püsküllü, dantel ayrıntılı bohem tarzdaki parçaların da hayranı. Otantik aksesuarlar, ahşap bileklikler, püsküllü takılar ve botlar, saç bantları, hippi çantalar, gladyatör sandaletler ve bol bol yüzükler Vanessa için vazgeçilmez. Günlük sokak stilinde özgün ve rahat parçalar tercih ederken, gece dışarı çıktığında seçimini genellikle bedenini saran, mini bandaj elbiselerden yana yapıyor ki boyu uzun olmadığı için kısa elbiseleri tercih etmesi çok yerinde bir seçim. Vanessa için gece şıklığında küpeler olmazsa olmaz.


vanessa-hudgens-stili-modasi
Vanessa-Hudgens-Stili-Modasi


Siz de Vanessa Hudgens stilini günlük hayatınıza uyarlamak isterseniz uygun fiyatlı bir seçenek olarak H&M dantel ayrıntılı bluzları, Koton, Mavi, Lcwaikiki, Forever21 gibi bir çok yerde bulabileceğiniz buz mavisi kot şortlarla kombinleyebilir; kahverengi gladyatör sandaletler ya da country tarzı botları tercih edebilir, uzun tüylü kolyeler, üst üste takılan bilekler gibi otantik boncuklara sahip aksesuarlarla bohem stilini güçlendirebilirsiniz. Bunun dışında kuşkusuz efil efil, rahat kesim, özgün ve de beyaz feminen elbiseler tercih ederek de bu stili yakalayabilirsiniz. Son olarak Vanessa Hudgens 'in en büyük güzelliğinin gülüşü olduğunu unutmayın.



Editör Notu: Yay Burcu Kadını için 2 şey çok önemlidir. Bir, saçları. İki, bakışları! Vanessa Hudgens bunun çok iyi bir örneği.


vanessa-hudgens-stili-modasi
Vanessa-Hudgens-Stili-Modasi


Eğer siz de bir Yay Burcu kadınıysanız veya Yay Burcu kadınlarının çekici ve renkli dünyalarını daha yakından tanımak isterseniz, ayrıntılıca ele aldığımız "Burçlara Göre Giyim Stilleri" Yazı dizimizden Yay Kadınlarını mutlaka okumalısınız.


Etiket :

Bluz: H&M
Kot Şort: Zara
Ayakkabı: Steve Madden 

Vanessa Hudgens'in tarzıyla en çok uyuşturduğumuz marka ise Forever 21.


* Yazarlar : Miskin Kek & Kudra

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.