Yves Rocher Dünya Bahçelerinden Duş Jeli : Laos Nilüferi

Yves Rocher Dünya Bahçelerinden Duş Jeli Laos Nilüferi
Yves Rocher Jardins du Monde Fleur de Lotus

yves-rocher-dunya-bahcelerinden-dus-jeli-laos-niluferi
Yves Rocher Dünya Bahçelerinden Duş Jeli Laos Nilüferi




Yves Rocher Dünya Bahçelerinden Duş Jeli serisindeki üyelerden birisi de pembe ambalajı ve çiçeksi kokusuyla dikkatimi çekmeyi başaran Laos Nilüferi Duş Jeli. Duş için beni bekleyen farklı kokuların arasından seçim yapmaya bayılıyorum. Su ile arınmak bedenimi muazzam rahatlatırken, bir de aromatik banyo ürünlerini kullanmak keyif çıtamı yükseltiyor. Bu yüzden hem tatlı hem egzotik hem çiçeksi hem tazelik kokan parfümlü vücut duş jellerini kullanmayı seviyorum. Güzel kokulu duş jellerinin aynı zamanda iyi bir kaliteye de sahip olmasını yeğlerim. Yves Rocher ise aman aman harika kalitede bir marka değil ama bana kalırsa ürünleri birçok isme oranla daha iyi kalitede. Bununla beraber duş jelleri de ilgimi ayrı cezbetmekte. Bu yüzden edinmediğim Yves Rocher duş jellerinin arasından seçerek aldıklarımı yavaş yavaş deneme hevesindeyim.



Çiçeksi ve hafif bir kokuya sahip olan Yves Rocher Laos Nilüferi Duş Jeli 'nin içerisinde SLS bulunuyor. Hatta hem SLS hem ALS bulunuyor. Fakat ben cilt ve saç temizleme ürünlerimde SLS (Sodyum Sülfat Laureth) içermeyen ürünlerine ağırlık versem de vücut konusunda henüz net bir çizgi çekebilmiş değilim. Aslında memnun kaldığım ve sülfat içermeyen farklı markaların duş jellerini de daha evvelinde kullandım ama merakla edindiğim Yves Rocher'a ait tüm duş jellerini de deneme niyetindeyim. Fiyatı uygun, kokusu hafif bir duş jeli arıyorsanız bu pembe olanına şans verebilirsiniz, çok harika bulmasam da eh fena değil kıvamda.


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.