Bayram İndirimi Alışverişim:Gratis,Watsons,Rossmann

Bu yıl beklediğimizden erken başlayan Bayram indirimleri sayesinde sürekli kullandığım ürünleri yedekleme ve merak ettiğim yeni ürünleri deneme şansı buldum.Alışverişimi üç farklı drugstore mağazadan yaptım.Birinde bulamadığımı diğerinde buldum ya da daha fazla indirim uygulanan mağazanın ürününü tercih ettim.
 Gratis'te severek kullandığım standart Benri ıslak mendiller 1.60 TL,bebeklere özel olanı ise 2.30 TL'ye düşmüştü.İndirimsiz de çok pahalı ürünler değiller ancak bir kaç tane alarak elimin altında bulunsun istedim.
Otacı Isırgan özlü şampuanı yaz ortasından beri kullanıyorum.8.50 TL'ye yakalayınca elimde olmasına rağmen tekrar aldım.
Prevex Pepee sıvı sabun tamamen minik kuzunun seçimi oldu.
Jahnsons Baby şampuanı bazen fırçaları bazende kızların banyosu için kullanıyorum.İndirimle iki küsür gibi bir fiyata geldi.
 Asıl Gratis'e girme sebebim The Balm markasına ait yeni ürünlere göz atmaktı.Gittiğim Özdilek Park AVM'de Smokey paletler ile Autobalm paletler mevcuttu.Smokey Paletlerin renklerine pek ısınamayınca tercihimi Autobalm Hawaii Paletten yana kullandım.


Autobalm Hawaii Palette bir allık,iki göz farı,birde far/aydınlatıcı bulunuyor.Aydınlatıcı olarak belirtilen rengi ben far olarak kullanmayı planlıyorum.
Elimde benzer renkler bulunduğunu düşünerek almadığım ancak aklımın bir köşesinde kalan California Paletteki aydınlatıcı ise pekala amacına uygun olarak kullanılabilir.
Palet ile ilgili inceleme yazısı önümüzdeki günlerde blogta olacak.
Nude Dude palet daha önceki Nude Tude paletin ikinci versiyonu.Bu paletin ilk palete göre daha sıcak renkler içerdiğini ve daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.Özellikle ilk baştaki iki renk diğer palete göre daha doğal renklerden oluşuyor.Sondaki renkler ise ilk paletteki kadar koyu değiller.Nude Tude palet incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
Böylesi bir palet için 30 lira olan indirimli fiyat oldukça sevindirici oldu.

Rossmann'da dikkatimi çeken ürün standı Rival de Loop oldu.Markanın yeni seri ojelerinden dokulu ve glitter ojeyi denemek için aldım.Rosmann'a giderseniz oje standına göz atmanızı öneririm.Oldukça heyecan uyandırıcı ojeler var.Fiyatı 3,50 TL.
Geçtiğimiz haftalarda çıkan Neutrogena Pore&Shine temizleme jeli 5.00 TL'ye inmişti.Karma cildimdeki etkilerini merak ederek bu jeli de alışverişime ekledim.
 Son olarak Watsons'tan evde sürekli elimin altında bulundurduğum kutu mendili,minicik paketiyle kızımın okul çantasına attığım cep mendillerini ve cupcake kokulu ıslak mendilleri aldım.
 %50 indirimden faydalanarak bir kutu saç boyasını da dip boyası için yedeklemiş oldum.
Benim için bir indirim dönemi böyle geçti.İndirimin yıldızı sanırım The Balm'ın paletleri oldu.
Siz indirimden neler aldınız,İndirimde yakaladığınıza en sevindiğiniz ürün hangisi oldu?
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.