Flormar Reborn BB Cream Powder

Flormar Reborn BB Cream Powder
Flormar Reborn Makyaj Koleksiyonu BB Krem Pudra

flormar-reborn-bb-cream-powder
Flormar Reborn BB Cream Powder


Flormar 'ın Reborn Makyaj Koleksiyon tanıtımı olarak gönderilen üyelerinden birisi olan BB Cream Powder, cilt kusursuzlaştırdığını, cilde nem ve aydınlık kazandırdığını büyük bir iddia ile sunan BB Krem etkisindeki nemli yapıda kremsi bir makyaj pudrası. Peki bu iddialarını gerçekten veriyor mu? Makyaja kusursuz bir görünüm katıyor mu? Almalı mı yoksa hiç gerek yok mu? 30 SPF koruması yaz ve kışın güneşten korumaya yeterli mi? Etkisini ve yapısını ayrıntılıca ele aldığım Flormar Reborn BB Cream Powder yorumlarım şu şekilde :





flormar-reborn-bb-cream-powder
Flormar Reborn BB Cream Powder

flormar-reborn-bb-cream-powder
Flormar Reborn BB Cream Powder

flormar-reborn-bb-cream-powder
Flormar Reborn BB Cream Powder

flormar-reborn-bb-cream-powder
Flormar Reborn BB Cream Powder

flormar-reborn-bb-cream-powder-kullananlar
Flormar Reborn BB Cream Powder Kullananlar

Flormar Reborn BB Cream Powder, her şeyden önce makyaj dünyasında farklı bir yapıda. Bana gönderilen renk numarası CP01 ve ismi Rose. Asya ülkelerinde BB Krem furyasına eşlik eden BB Krem Pudraları, Türkiye'de çok fazla bilinmediği gibi markalardan yana da bulunma konusunda sıkıntısı hissediliyor. Bu açıdan düşündüğümde Flormar 'ın böyle bir yenilik yapması gayet iyi. Fakat pudranın etkisi, tek başına kullanıldığında bıraktığı yamalı görünüm, cildi kusursuzlaştırmaktan oldukça uzak hali ile kurutan yapısı ile hiç beğenmediğim bir pudra olmaktan öte gidemiyor. 30 SPF korumasına aldanmayın, hatta genel olarak pudra ürünlerindeki güneş koruma faktörüne hiçbir zaman güvenip güneşten korunuyorum denmemeli. Cildimize bu kadar güneş koruma faktörünü almamız için, o pudranın neredeyse yarısını tek bir hamlede makyajla cildimize yedirmemiz lazım. Bu da namümkün. O yüzden SPF korumasını 30 olarak değerlendirmeyin derim. Sizin ince bir katla uyguladığınız pudra, spf'i de az bir şekilde verir.


Pudranın alt kısmında bir göz daha var ve burada lateks yapılı bir sünger bulunuyor. Ben lateks süngerlerini cildime uygulamayı uygun görmediğim için kullanmamayı tercih ediyorum. Zaten kokusu bile beni rahatsız ediyor.


Karma ciltliyim, bu ürün karma ciltlere uygun değil. Hatta yaz zamanı karmanın en şiddetli dönemini yaşıyorum, hafiften yağlı cilde dönükleşen cildimi bile kupkuruttu. Yağlı ciltlerin dahi rahatlıkla kullanacağını sanmıyorum. Homojen bir şekilde yayılmıyor.


İçerisindeki lateks sünger yerine, sahip olduğum Beauty Blender makyaj süngeri ile uyguladım, bir parça daha iyi etki verdi ama bu BB Krem Pudrası ne yazık ki öyle kötü bir etki bırakıyor ki, yama yama neden olduğu kurulukları hiçbir cildin sevebileceği ölçüde olduğunu düşünmüyorum.


Bana göre, fikren güzel ama icraten fason bir ürün. Ne yazık ki güzel bir pudra çıkamamış. Belki koyu olan tonları kontür amaçlı daha iyi durabilir zira kontür uygulamaları daha lokal olduğu için tüm yüzde bıraktığı yamalı görüntü daha affedilir dozajda kalıyor. Ama ben tüm yüze bu pudrayı önermiyorum. Tırt bir ürün olmuş. Bunu es geçmenizi öneririm. Nemlendirici etkisi, kusurusuzlaştırıcı görüntüsü, bütünlük sağlaması açısından sıfır bir ürün. Almak = pişmanlıktır. 


flormar-reborn-bb-cream-powder
Flormar Reborn BB Cream Powder


Ola ki alacaksanız şu anki 27.5 TL fiyatını ederinden çok fazla bulduğumu dile getirmek zorundayım. Bu ürüne bu fiyat çok. Olası indirimi beklemek daha mantıklı. Flormar Reborn makyaj koleksiyonun bir diğer üyesi olan Flormar Fondöten Reborn Fusion Power Foundation Serum daha başarılı bir üründü. Onun hakkında yazdıklarımı okumak isterseniz linkine tıklamanız kafi.

* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.