Kiko Mizuhara Neden Sevilmiyor

Kiko aslında hiç birimizin  umrunda olmayacak bir modeldi ama  ne yazık ki GD ile olan ilişkisi nedeniyle   özellikle başta Bigbang grubunun fandomu(VIP) ile birlikte çogu kfanın ilgisini çekmeyi başardı.Kiko'yu sevemiyorum tabi ki sevenine  saygım sonsuz ama  ben almayım.Davranışları hareketleriyle gıcık oldugum ama antisi olmadıgım  bir ünlü.
Kiko Kore' de ve Dünyada ki  Bigbang fandomları(VIP) tarafından da sevilmiyor.Peki neden? Onu bu kadar itici yapan nedir? Neden GD ile yakıştırılmıyor? Bunun cevabını sizlerin önüne sermeye çalışcagım.
En başta Kiko'nun partilerde verdigi  aşırı fotograflar,Kore için önemli olan Japon emperyalist bayragı önünde   ve Yasukuni Tapınağında verdigi pozlar yüzünden nefret almıştır çok sağcı oldugu iddia edilmiştir.Ayrıca  uyuşturucu ile ilgili  fotografları beğenmesiyle de çok fazla dikkat çekmiştir.
VIPler idolleri GD için endişeleniyorlar hatta bazı  fandomlara göre GD'nin  kötü alışkanlıklarının Kiko'nun etkisi ile başladıgı yönünde.Bu yüzden de hem kore hem de Dünyada ki fandomlar  Kiko'yu sevmiyorlar.

Peki Kiko kimdir?
Kiko hakkında ufak bir bilgi vereyim.
Kiko Mizuhara Yarı Koreli(anne) yarı Amerikan(baba) kökenli 1990 dogumlu Japon-Amerikan bir  model.Gerçek ismi Audrie Noriko Daniel.Sanırsam kızkardeşinin ismi Ashley Yuka Daniel(Yuka Mizuhara).(*Kiko 1 yaşındayken Japonya'ya taşınıyorlar 11 yaşında annesi ve babası boşanıyor Kiko annesi ile  yaşamaya başlıyor bu yüzden Japon-Amerikan model)
K-pop grubu Bigbang'in  lideri G-Dragon ile yaşadıgı aşkla gündeme geldi.

Kiko'nun nefret aldıgı bir kaç örnek fotograf....
(fotograflar alıntıdır aldıgım site  fotografların sonunda.)

























bu iki erkegi birleşitilmiş bir fotograf bacak arası değil.










bu kiko değil Lina Scheynius zaten etikette de yazmış...


İlgililer:
Not: Bayrak için Japon emperyalizmi ve Korelilerin neden nefret ettigini  Kore Devrimi ve Japon Emperyalizmi olarak google'da aratabilirsiniz.

Paylaş

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.