Flormar Color Madness Fusion Baked Farlar.


Merhaba.

Flormar'ın Color Madness serisinden çıkan tekli farlar var bugün blogda.

Mavi far ve kalemlerden çok hoşlanan bir insan değilim, o yüzden renkten çok farın yapısından bahsetmem doğru olur çünkü ben mavi far sevmesem de biliyorum ki sevenler olabilir.

Hem bu mavi olan World Madness hem de aşağıda tonundan bahsedeceğim Fusion Bordeaux hakkında yorumlarım şunlar;

*Farlar baked yapıda yani fırınlanmış, o yüzden renk vermeleri gerçekten çok iyi, swatch fotoğrafında farların altında her hangi bir baz kullanılmamıştır.

*Yapı olarak sim değil de pütürlü bir yapısı var  gibi farların, ben en uygun kullanımını altlarına baz uygulamakla buldum, simli sedefli yapıdaki farlarda dökülme gibi problemler olacağından dolayı kalıcılığı arttırmak şart.

*Sık kıllı fırçalarla uygulaması çok çok daha iyi sonuç veriyor farları.




*Mavi tonu dediğim gibi benim göz rengime (yeşil) asla gitmedi ama bordo olan gerçekten çok güzel, özellikle kış aylarına girmeye yaklaşırken bu tarz farları smokey makyajlara çok yakıştırıyorum.

*Farlarda gördüğünüz gibi değişik tonlarda damarlar var, bu damarlardan renkleri almak zor olabilir ben şahsen fırçayı tamamen ürüne karıştırarak kullanıyorum.




Bazsız swatchlar;


Farlar yapı ve pigmentasyon açısından oldukça iyi olduğu için denemeye değer.

Sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.