Lancome Visionnaire ve L'oreal Skin Perfection Nemlendirici Bakım Kremleri

Lancome Visionnaire ve L'oreal Skin Perfection Nemlendirici Bakım Kremleri


Cilt bakımında en temel adım olan nemlendirmeyi atlamamız için üretilen nemlendirici bakım kremlerinden, yüksek fiyatıyla dikkat çeken Lancome Visionnaire ve onun uygun fiyatlı alternatifi olarak gördüğüm L'oreal Paris Skin Perfection kremlerinden hangisi diğerine göre ne konuda avantajlı?


lancome-visionnaire-loreal-skin-perfection-bakim-kremi-kullananlar
Lancome Visionnaire Loreal Skin Perfection Bakim Kremi




* L'oreal Paris Skin Perfection, şık pembe bir ambalaja sahip.
* Lancome Visionnaire, aynı şıklıkta mavi bir ambalaja sahip ama Lancome ambalaj kalitesi olarak biraz daha yüksek.


* L'oreal Paris Skin Perfection, rahatsız etmeyen hoş bir kokuya sahip ve kremin kendi rengi uçuk pembe.
* Lancome Visionnaire, koku kalitesi olarak daha başarılı ve kremin rengi beyaz.


* L'oreal Paris Skin Perfection kullanıcı yorumlarında özellikle yoğun hassas ciltli insanlarda alerjenik olduğuna dair yazılar gördüm. Bu durum yaşanabilir ama unutulmaması gerek ki, bu sadece L'oreal için değil, tüm kozmetik ürünlerinde aynı payda söz konusu. Bu yüzden kozmetikte en iyisini bulmak, biraz deneme yanılma gerektiriyor.

* Lancome Visionnaire sizi bu durumda daha rahat ettireceğini düşünüyorum. Ağır olmayan yapısı ile cildi yormuyor.


* L'oreal Paris Skin Perfection, genç kızlara (20'li yaşlar için) özel formüle edilmiş.
* Lancome Visionnaire, daha olgun ciltler için tasarlanmış. Bana kalırsa, 25'ten sonraki cilt tipleri kullanabilir. Ağır bir krem değil. Tabii ki kozmetik pazarında yaşlara göre ayırım olacak, çünkü hedef her yaştaki kadını satın almaya teşvik etmek. Yani yaş olaylarına çok takılmayın derim.


* L'oreal Paris Skin Perfection, drugstore sınıfında olduğu için oldukça uygun bir fiyat aralığında.
* Lancome Visionnaire, high end sınıfında olduğu için oldukça yüksek fiyatta.


* L'oreal Paris Skin Perfection, cilt sıkılaşmasında iddiası var. Fikrimce verdiği uzun süreli yumuşaklık üzerinde daha başarılı bir cilt bakım kremi.

* Lancome Visionnaire ise en büyük iddiasını cilt kırışıkları üzerinden yapıyor. İçerisinde estetik dolgu operasyonlarında sıklıkla kullanılan madde olan Hyaluronik Asit bulunuyor. Cildimde kırışıklık olmadığı için bu yönünü randımanlı bir şekilde değerlendiremiyorum. Ama en nihayetinde bunun bir mucize çözüm değil, sadece bir kozmetik ürünü olduğunu unutmamak gerek. Hatta sadece bu ürün için değil, herhangi bir kozmetik ürününe bir mucize olarak yanaşmamalıyız. Kozmetik pazarı büyülü sözleri, sadece satın almamız için kurar.




Her iki krem de bakım hissini çok iyi sağlıyor, Bütçem var ve para da harcanmak içindir diyorsanız, 

Kozmetiğe çok para yatıramam, istediğim yumuşacık bir his ve ruh diyorsanız da,


Zaten her ikisi de kardeş kozmetikler, aynı fabrikada üretiliyor. Biri orta ekonomideki kadınları, diğeri lüks kozmetiğe düşkün kadınları hedef alıyor. İçerikten ziyade sağladıkları bakım hissi daha kuvvetli, ben her ikisini de sağladığı uzun süreli yumuşaklık hissinden ötürü sevdim. Cilt bakımında doğal içerikli ürünleri ekseriyetle kullanıyor olsam da arada bu tarz kozmetik ürünlerine de şans veriyorum. Neticede tüm kozmetik ürünleri bizim mutlu olmamız için var. 


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.