#Mim İsimsiz Mim

Uçay~ bebeğim beni mimlediginde mimin linkini at bebegim yoksa bu şekilde ben çok mim kaçırırım  tesadüfen gördügüm mim  ve benim bunu görmemin günleri alması Neyse geç olsun güç olmasın Uçay bu mim için İsimsiz demiş.İsimsizse Uçay için benim içinde isimsizdir.Bu yüzden bende İsimsiz mim adı altında  cevaplayacağım.Mim için teşekkür ederim tatlım.

-Canan Tan mı Debbie Macomber mı?
  Debbie Macomber 
Debbie Macomber'in bütün kitaplarını alıp okumasam bile arşiv yapmak isterim..Kitap sevmeyen ben bile okumak için can atıyorum  çok hoşuma giden bir yazar:

-Küpe mi kolye mi?
 Zor soru toka diyorum küpe  kullanamıyorum alerjim var haliyle kolyede , altın ve gümüş  olmadıkça  kullanamadıgım aksesuarları hiç takmayarak tepki veriyorum ..

-Gelecekteki hedefin nedir?
Koca eline bakmamak gerçekten hedefim bu çevremdeki insanları gördükçe buna daha da karar verdim arkadaş kocanın eline bakarsan  kocanın ve ailesinin kölesi oluyorsun net.

-Bira mı sigara mı?
İkisine de hayır  ikiside  kötü  bir alışkanlık azıcıgına bile karşıyım umarım Dünya'da kimse içki ve sigara içmez 

-Blogunun ismi neden bu?
 Bu soruyu çok sevdim. Renkli gri olan Dünyamda içimin renkli oluşunu temsil ediyor  tırtıl da bir gün bu gri olan Dünyanın içimin renkliligiyle renkliye dönecegine yani bir gün kelebek olacağımı temsil ediyor.

-Favori makyaj malzemen/malzemelerin?
 Kremlerim  makyaj malzemesi sayılıyor mu? Pek makyaj yapmam ama bol bol  el kremleri kullanırım çeşit çeşittir.Günde 3 kez krem sürmezsem içim rahat etmez  önce ellerimi yıkar uzun uzun sonra  krem sürerim.

-Gerçek aşk bana göre...
Biri aşk mı dedi o ne ki  bilmiyorum tanımıyorum bye bye  

-Yabancı dil mi anadil mi?
Ana dil tabisi şapşirik 

-Kuzey Amerika kıtası Güney Amerika Kıtası mı?
Güney Amerika diyebilirim ama benim yüzümü döndügüm yer Dünya'nın dogusu seçenek olsaydı Uzak Dogu derdim.(fanlıkla alakalı değil kültür konusunda) 

-Kurşun kalem mi uçlu kalem mi?
 ihim bu soru diger soruların yanında biraz komik geldi ne  seçeceğimi bilemedim uçlu kalemi seçiyorum uçlu kalem iyidir.



Bir mimin daha soruna geldim umarım yanıtlarımı beğenmişsinizdir..
Min furyasının devamı için bende bir kaç kişiyi mimliyorum umarım onlarda severek  yanıtlarlar...

cevaplarınızı bekliyorum  öpüldünüz ...


Paylaş

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.