Pastel Day Long LipColor Kissproof / 09

Merhaba.

Alalı henüz çok az vakit olmasına rağmen bir an önce yazmak içimden gelen bir ürünle karşınızdayım çünkü üç gündür üst üste bu likit ruju kullanıyorum.




İlk bakışta sıradan bir lipgloss gibi görünen bu ürün bence aslında likit bir ruj, yapı olarak alıştığımızın dışında, sıvıdan çok kıvamlı fakat klasik bir ruj gibi de değil elbette.

Ürün çok yoğun bir şekilde renk veriyor, kalıcılık ve bulaşma yapmaması başlarda oldukça iyi ama bir şeyler yeyip içtikten sonra normal rujlar gibi bu da bulaşmaya neden olabiliyor lakin ruju sürdükten sonra bir şey yemeyecekseniz kalıcılık ve bulaşmama sizi kesinlikle tatmin edecektir.



Ruju dudaktan çıkarmak zor çünkü leke bırakıyor, H2O tarzı temizleyiciler tam bu ürün için biçilmiş kaftan.

Rujun güzel bir fırçası var ama ben uygularken yine de sorun yaşıyorum, bu benim beceriksizliğim olabilir lakin bu sorunu da dudak kalemlerinden yardım alarak düzeltmeye çalışıyorum.

Gelelim en en sevdiğim yanına, o da kesinlikle kadifemsi matımsı bir sonuç veriyor olması...ilk sürdüğünüzde parlak bir ruj gibi görünürken hemen matlaşıyor.


Diğer kırmızılara kıyasla rengi ve yapısı;


Dudaklarda duruşu; (biliyorum çok düzgün süremedim çünkü yukarıda bahsettiğim gibi uygulama yaparken beni zorlayan bir ruj)



Bu tarz stain rujları çok denemek istiyordum, uygulama ve kalıcılık olarak şahane olmasa da bitiş olarak kesinlikle çok çok güzel bir ruj bu, en azından mat yapıdan hoşlananları tatmin edecektir, tabi benim gözüm yine de hala Sephora'nın meşhur stainlerinde orası ayrı:)

Ruju 16.5 liraya aldım ve sürekli kullandığım Ruby Woo sonrasında değişik bir kırmızı kullanma fikrini gerçekten sevdim.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.