Aveeno Şampuan / Aveeno Nourish+ Moisturize Shampoo

Aveeno Şampuan
Aveeno Nourish+ Moisturize Shampoo

En Sevdiğim 5 Şampuan arasında olan Aveeno Şampuan (Aveeno Nourish+ Moisturize Shampoo), SLS ve SLES içermiyor ki böy şampuanları kullanmayı seviyorum. Saç bakımına özen gösteriyorsanız, bir an evvel size de sülfatsız şampuanlara terfi etmenizi öneriyorum. Aveeno Şampuan detayları şu şekilde >>>


aveeno-sampuan-aveeno-nourish-moisturize-shampoo
Aveeno Sampuan-Aveeno Nourish Moisturize Shampoo



Saç kayıplarının %100 çözümü sülfatsız şampuanlara geçiş değildir, çünkü saç bakımı sadece kozmetiksel yüklenme ile desteklenmez. Yaşadığımız stres, hormonlarımızdaki değişikler, fiziki şartlar, yetersiz beslenme ve kalıtsal kodlar asıl önemli olan etkileyicilerdir. Kozmetik ile değişim isteyenlere yarı yolda kalacağı bir gerçek. Bu yüzden sülfatsız şampuan her şey, sülfatlı şampuan hiçbir şey demek değildir. Fakat içerik olarak dikkat edersek saçlarımızdaki ve cildimizdeki farklılıkları gözlemleyebiliriz. Örneğin ben kendimi bildim bileli normal market şampuanlarını kullanıyordum. Bunların zararlı olduğunu, biraz daha bilinçli kozmetik kullanımına gittikçe fark edip, daha iyi içerikli ürünlerle değiştirip kullanma alışkanlıklarımı da değiştirince saçlarımda ve cildimde olan etkilerini keşfettim. Bu yüzden bu tarz ürünlere daha çok şans verir oldum.


aveeno-sampuan-aveeno-nourish-moisturize-shampoo
Aveeno Sampuan-Aveeno Nourish Moisturize Shampoo

aveeno-sampuan-kullananlar-aveeno-nourish-moisturize-shampoo-review
Aveeno Sampuan Kullananlar-Aveeno Nourish Moisturize Shampoo Review

Aveeno Nourish+ Moisturize Shampoo, nemlendirici yüklü bir şampuan. SLS ve SLES içermiyor. Onun yerine Ammonium Lauryl Sulfate (ALS) içeriyor. Bu alternatif içerik daha masum sayılıyor. Çoğu sülfatsız şampuanla saçlarımı yıkadığım sert bir etki ile karşılaşırken Aveeno şampuan bu konuda diğerlerinden sıyrılan yapısı ile ilk dikkatimi çekti. Çünkü saçlarımı sanki normal bir şampuanla arındırmışım gibi hissettirdi, belki onlardan bir parça sert. Ama asla baş edilmez kıvamda değil. Böyle oluşu, sırf saçları daha fazla dolaştırdığı için sülfatsız şampuanları kullanamayanlara da bir tercih oluşturuyor.


aveeno-sampuan-kullananlar-icerigi-aveeno-nourish-moisturize-shampoo-review-ingredients
Aveeno Sampuan icerik - Aveeno nourish moisturize shampoo ingredients

Aveeno Şampuan İçerik / Aveeno Nourish+ Moisturize Shampoo Ingredients :

Water, Ammonium Lauryl Sulfate, Dimethicone, Sodium Cumene Sulfonate, Cocamide MEA, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare Gluten (Wheat), Avena Sativa Peptide (Oat), Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Caprylyl Glycol, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Glycol Distearate, Tetrasodium EDTA, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium 10, Glycerin, Mica, Titanium Dioxide, May Contain (+/-): CItric Acid, Sodium Hydroxide


Saçları nemlendirdiği gibi hafif bir parlatma hali de var. Yağı ve kiri arındırma görevini de oldukça nazik bir şekilde yapıyor. Saçlarda çok hafif hoşlukta bir koku bırakıyor. Ambalajının doğal çizgisi, içeriğine adeta eş. Yabancı güzellik ve makyaj bloglarını takip ediyorsanız, bu şampuan markasını mutlaka görmüşsünüzdür, çünkü oldukça popüler.


Saçlarıma etkisi muazzam. İçeriği de bir o kadar güzel. 
Her şeyiyle beğendiğim ve oldukça memnun kaldığım Aveeno Şampuan 'ı %100 öneriyorum.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.