Alışveriş.

Merhaba, merhaba.

Aylardır alışveriş yapmadığımı beni tanıyanlar biliyor, hayatıma az ve öz ürünle devam etmeye geçen yıl karar vermiştim, kimi zaman maymun iştahıma kapılıp gereksiz şeyler alsam da baya bir süredir sabrediyorum.Aşağıdaki ürünleri tek seferde değil belli aralıklarla aldım.


Geçelim şimdi ayrıntılara;

Gümüş diyarı bir şehirde yaşıyorum ve ciddi anlamda kolye yüzük hastalığım var, burda gümüşler çok ucuz olduğundan zaman zaman kendimi sevindiriyorum, en son aşağıdaki yüzükleri ve nazar boncuklu kolyeyi aldım.


Casio saatler kalp ben.Zaten bir tane vardı bende ama o iki yılın ardından matlaşmaya kararmaya başlamıştı, ben de bu iki modeli aldım, gümüş rengi olana ihtiyacım daha çok vardı çünkü gümüş yüzüklerle altın rengi saat gitmiyor.Saatler Lidyana'dan alındı, şimdi almayı planladığım leopar ayrıntılı Michael Kors saati var ama tutuyorum kendimi, abartmaya gerek yok.


Bu Tom Ford gözlük rüyalarıma giriyordu artık çünkü tam anlamıyla nostaljik bir modeli var ki biliyorsunuz ben retro&vintage olan her şeye aşığım, gel git bin beş yüz denemeden sonra dayanamayıp aldım, kredi kartına taksit güzel bir şey.


Balmsai paleti blogumda görmüştünüz, ablam aldı benim için.


Avon'dan bu arkadaşları aldım, en son ne zaman Avon'dan alışveriş yapmıştım hatırlamıyorum bile, tarak gayet güzel, kaş kalemi dark brown rengi bana pek gitmedi ama çok da sırıtmıyor, kalem ise siyah.


Bunlar bana birtanecik dostumun hediyesi ve tek kelimeyle şahaneler, gidin alın.


Cildim son zamanlarda her gün True Match kullanmaktan yıpranmıştı çözümü eski aşkım Face&Body'e dönmekte buldum, bunu ise benim için Sanem'ciğim taa İzmir'lerden alıp yolladı, yanında Color Tattolar ve Rimmel London'ın Brow This Way kaş maskarasını yolladı, maskaraya aşığım.


Gelelim rujlara;
Living Legend'ı bir bordo aşığı olarak almasam içimde kalırdı lakin gerçekten çok iddialı bir renk.Anita ise Nars'ın yeni serisinden Makyaj Trendi'nde 3 al 2 öde kampanyası sayesinde aldım, renk tam anlamıyla müthiş fakat kalıcılık kötü.


Lidyana'dan saatleri alırken yanına Maybelline'nin altın pullu ojesini, maskaralarım bittiği için Million Lashes'ı ve yüz yıldır zorlukla açılan saçlarıma bir ümitle Tangle Teezer'ı aldım, bakalım merakla deneyeceğim.


Makyaj Trendi'nin kampanyasından aldığım diğer ürünler ise benim bitirdiğim Laguna'nın yenisi ve Nars'ın Reflecting Powder'ı.


Umarım yakın zamanda aldığım kozmetik ürünlerinin yazılarını yazarım.Dediğim gibi alışverişler farklı vakitlerde yapıldı ve altı ay kendini tutmanın sonu biraz topluca oldu:)

Herkese mutlu akşamlar!
Paylaş
, , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.