Flormar Metalik Bronz Far / Metallic Eye Shadow #A004

flormar-metalik-bronz-far-metallic-eye-shadow
Flormar Metalik Bronz Far Metallic Eye Shadow




Flormar metalik far serisindeki Metallic Eye Shadow #A004 numaralı far, bronz renginde metalik yansımalara sahip ancak içinde minik minik simler de bulunan bir far. Flormar 'ın sahip olduğum diğer metalik farlarından (renk aralığı olarak) daha fazla sevdiğimi itiraf etmeliyim. Çünkü bronz farları göz makyajında ayrı seviyorum. Farın yapısı yumuşak değil, sert. Sert olmasının kattığı güzel yan, farı uygularken göz altlarına toz toz dökülme sorunu yaşatmıyor. Renk verişi ise muhteşem yoğunlukta değil. Renk verişi zayıf olduğu için bir far bazı desteğine ihtiyaç duyuyor. Hem bu sayede vasat olan kalıcılığı da artmış oluyor. Fardan daha iyi renk almak için tok bir makyaj fırçası ile uygulama ve far bazı desteği ile daha verim elde edebilirsiniz.



swatches-flormar-metalik-bronz-far-metallic-eye-shadow
Flormar Metalik Bronz Far Metallic Eye Shadow

Flormar Metallic Eye Shadow #A004, renk olarak altına değil de kahverengi tonuna daha yakın bir bronz far. Mavi gözlere sahip değilim ama özellikle mavi gözlere muazzam yakışacağını düşünüyorum. Bronzluğu göz rengini daha da vurgulayacaktır. Bronzun ayrı bir kullanışlılık yönü de var. Hem sonbahar makyajına, hem kış zamanına hem de bahar/yaz canlılığına hitap edebiliyor. Bana göre bronz tonlar göz makyajında her mevsimde kullanılası güzellikte. Flormar Metalik Bronz Far 'ı, 3 TL 'lik uygun fiyatına nazaran değerlendirecek olursam fiyatını fazlasıyla çıkardığını söyleyebilirim fakat kalite olarak çok yüksek beklentiye girmenizi önermem.


flormar-metalik-bronz-far-metallic-eye-shadow-A004


4 gr boyutundaki bu far minikliğine bakmadan aynı zamanda ambalajının kapak kısmında bir ayna da bulunduruyor. Siyah ve sade ambalajı kalitesiz bir izlenim vermiyor. Şahane pigmentli bir far değil veya lüks makyaj ürünlerinin albenili görünüşüne de sahip değil ama fiyatına göre başarıya ve günlük makyaja yetebilen performansa sahip. Eğer makyaj ürünlerinde uygun fiyatlı ürünleri kullanmayı tercih ediyor veya böylesi ürünlere şans vermeyi seviyorsanız, fiyatına göre alınabilir kıvamındaki Flormar metalik far serisini deneyebilirsiniz.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.