Hurraw! Earl Grey Tea Lip Balm - Organik İçerikli Dudak Bakımı

Petrol sadece Ajda Pekkan'ın şarkısında kalsın, alıp da dudaklarınıza sürmeyin. Emin olun dudaklarımızın petrole hiç ihtiyacı yok. İçeriğinde petrol bulundurmayan, aksine organik ve soğuk preslenmiş yağları ihtiva eden, bergamot çay aromalı Hurraw! Earl Grey Lipbalm ile tanışın.


hurraw-earl-grey-tea-lip-balm-dudak-bakimi
Hurraw! Earl Grey Tea Lip Balm



İtalyan Bergamot Portakalı ile hazırlanan çay aromasındaki Earl Grey Lipbalm, doğal içerikleriyle dikkatimi çeken ve sırf bu yüzden merak edip edindiğim Hurraw! markasına ait. Sadece lipbalmlar ile var olan bir marka, dudak koruyucularına özel önem veren böylesi bir markayı da benim gibi lipbalmları fazla seven bir insanın keşfetmemesi imkansızdı zaten.


Hurraw! Earl Grey Lipbalm, başarılı bir dudak koruyucu. Sabah sürdüğümde dudaklarımı gün boyu yumuşacık bulabiliyorum. Geceleri yatarken sürdüğümde sabahları dudak kuruluğundan eser kalmıyor. Oldukça beğendim. İçeriği de harika. Tatlı badem yağı, hindistan cevizi yağı, jojoba yağı, kakao yağı, hint yağı, zeytin yağı barındırıyor. Aroma vermesi içinde bergamot kabuğu yağı bulunyor. Bu yağların hepsi organik ve soğuk preslenmiş.


Bu lipblamı o kadar çok sevdim ki bu sevgimin oluşmasında, düşkün olduğum bergamot aromalı çayların da payı var. Çay aromasını bir lipbalm ile buluşması kulağınıza nasıl geliyor bilemem ama çayları seven biriyseniz bu farklılığı yaşamanızı öneririm. Dudaklarımda çay varlığının hep olması benim çok hoşuma gitti doğrusu.



Sanıyorum ki Türkiye'de de satışta ama tüm çeşitleri bulunmuyor diye biliyorum, umarım her çeşidi gelir. 
3$ 'a satılan bu oval lipbalmları eminim ki seveceksiniz. Çünkü gerçekten iyiler.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.