Modanın İlham Yıldızı: Merve Boluğur Stili

İlham Yıldızı: Merve Boluğur
modanin-ilham-yildizi-merve-bolugur-stili
Modanin ilham yildizi Merve Bolugur stili


Maybelline New York’un ilk Türk reklam yüzü, Merve Boluğur' un stilini ele aldık!

"Acemi Cadı" ve "Cornetto" reklamlarının tatlı kızını "Küçük Sırlar" dizisinde kıpkırmızı rujuyla görmek aklınıza gelir miydi? Ya "Kuzey Güney" dizisinde ki şuh halleri? Son zamanlarda yeşil gözlerinin ortaya çıkmasıyla Adriana Lima' ya benzetilen Merve Boluğur 'un; güzelliği ile gitgide baş döndüren, masum ve seksi görünümü ile akılları baştan alan, giydikleri ile dikkatleri çeken genç bir kadın olması tesadüf mü? Tatlı ve masum hallerinden, kışkırtıcı bir güzellik çizgisine çarçabuk geçti.


Bu moda yolculuğun sırları neler? Oyunculuğunun yanı sıra moda ile de yakından ilgili olan Merve Boluğur 'un en sevdiği joker parçalara, en sevdiği kesimlere, renklere ve stiline yakından bir bakış attık.



modanin-ilham-yildizi-merve-bolugur-stili
Modanin ilham yildizi Merve Bolugur stili


Keskin Hatlar Ona Çok Yakışıyor

O teraziye yakın bir başak burcu! Burcuyla çok uyumlu olduğunu, her başak burcu kadını gibi detaylara çok önem verdiğini dile getiriyor. Başak burcu kadınlarının sevdiği toprak tonlara ve kırık beyazlara, Merve Boluğur da günlük seçimlerinde yer veriyor ancak biz onu ikonikleştiği kırmızı ruju ile tanıdık. Terazi burcuna yatkınlığından canlı renkleri kullanmakta oldukça cesur. Bu yüzden en sevdiği rengin kırmızı olduğunu, hatta bir röportajında kırmızı rengiyle kendini bütünleştirdiğini belirtiyor. Özelllikle gece elbiselerinde kırmızıya sıklıkla öncelik veriyor.

Moda dünyası ile de yakından ilgili olan Merve Boluğur, ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ile Adl giyim markası için tasarladığı 56 parçalık kreasyonu ile de göz doldurmuş ve bir sezonun ses getiren moda parçalarına da imza atmıştı.


İkonik Makyaj

Makyajında allık ve rujlara en çok ağırlık verdiğini söyleyen güzel oyuncucun, minik yüz hatları ve yukarıya kalkık kaşları ile masum ve vahşi bir güzellik yakaladığı bir gerçek. Hatta biz yukarıya doğru kalkık olan kaş şekillendirmelerin en çok Merve Boluğur ve Özge Ulusoy 'un ikonikleştirdiğini düşünüyoruz.


Modanin ilham yildizi Merve Bolugur stili
Modanin ilham yildizi Merve Bolugur stili


Asi Parçalara Yer Veriyor

Şu sıralar instagram sayfasında siyahlar içinde verdiği pozları ağırlıkla görmek mümkün. Saçlarını daha da koyulaştıran, daha çarpıcı bir stil ile gözler önüne çıkan, verdiği kilolarla da dikkati çeken Merve Boluğur 'un bir parça da gotikleşen, keskin stilini çok sevdiğimizi söylemeliyiz. Bu sert stil, masum güzelliği ile tezatlık oluşturuyor ve çarpıcı bir hale bürünüyor. Siyah deriler, kırmızı rujlar, hacimli saçlar, dar skinnyler, siyah bereler ile nefes kesen bir tarzı adımlıyor ve genç kızların stil yıldızlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Günlük seçimlerinde rahat parçalara yer veren Merve Boluğur, bacaklarını saran skinny jeanları ve deri taytları çok seviyor. Her zaman asi bir parça kullanmayı ihmal etmiyor. Siyah yüksek topuklu ayakkabılar ile cigarette pantolonlarınızı kombinleyebilir salaş kazaklar, atkı ve bere gibi güçlü aksesuarlarla siz de kış stilinizi güçlendirebilirsiniz.



Ayrıca Başak burcu kadınlarının giyim stilini ayrıntılıca ele aldığımız,
Başak Burcu Kadını Stili moda yazımızdan da ilham alabilirsiniz.


Misinkek & Kudra


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.