Nişan Törenimizden Detaylar | Pastamız Poffuduk Kişiye Özel Tasarımlar



Detaylara çok önem verince her şey sizin için önemli oluyor. Biliyorsunuz instagramda birçok pasta ve kurabiye yapanlar var. Ben pasta yaptırmaya karar verdiğimde ilk olarak instagramdan araştırmaya başladım, çünkü cidden çok güzel işler çıkartanlar var. Fakat pasta yaptırırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar var; 

-Pastayı yaptıracağınız kişinin güvenirliliği ( Son dk'da pastanın yapılmadığını öğrenmek istemezsiniz sanırım :/ ) 
-Pastanın dış güzelliği kadar içinin de güzel ve lezzetli olması gerekiyor.
-Hayalinizdeki tasarımı güzel anlatabilmeniz, görselllerle desteklemeniz ve bir sürprizle karşılaşmamak için yapacak kişinin anladığından emin olmanız gerekiyor.
-Pastanızı yaptıracağınız kişinin, şehrinizde olması pastanızı sağlam ve düzgün olarak teslim alma olanağınızı arttırır.


Görselde gördüğünüz pasta benim tam olarak hayalimdeki pasta

Miray hanım beni o kadar güzel dinledi ve yardımcı oldu ki inanın işini bu kadar düzgün ve titiz yapan insanlarla karşılaşmak oldukça güç. Bana öneriler sundu beraber konuştuk, karşılaştırdık ve tasarıma karar verdik.


Pastamız 70-80 kişilik olarak yapıldı ama pasta en az 100 kişiye yetebilecek büyüklükte olmuş. Çünkü Misafirlerimize ikram ettiğimiz pasta dilimleri oldukça büyüktü :)

Pastamızın içi çikolata ve vişneliydi.






Pasta ikramımızın yanında birde şeker hamurlu kurabiyeler yaptırdık. Bu kurabiyeler o kadar tatlı oldular ki ben yemeye kıyamadım ama bi baktım herkes şapur şupur yiyor. Nişan bittikten sonra annemler eve 1-2 tane getirmişler, tadı o kadar güzel ki tereyağlı tazecik ve görünüşü kadar lezzetli.


Konseptimiz mor tonlarında olduğu için görüp görebileceğiniz herşeyimiz mor :) Ama kurabiyelerimiz cidden çok sevimliler değil mii?


İlk başta anneme şeker hamurundan pasta yaptıracağımı söylediğimde annem:

" -Aa hayatta olmaz ben misafirlerime şeker hamurundan pasta yedirmeem! Hiç güzel olmuyor yenmiyor şeker hamurlu pasta!" dedi.

Ya anne saçmalama ne kadar güzel gözükücek, çok da güzel oluyormuş falan filan diye zorla kabul ettirdim.

Sonuç ne mi oldu? 

-Nişanımıza gelen misafirlerimiz de annem gibi ön yargı ile yaklaşıp, acayip beğenmiş. Çok ciddi söyliyorum ben 2 çatal yedim sadece, ama sanki ağzıma vişneli çikolalata atmışım gibiydi. Browni kekli harika bir pastaydı. Herkes bayılmış, tabaklarda kalmamış. (Genelde düğünlerde falan pastalar yenmez bilirsiniz.)


Şimdi annem herkese öve öve bitiremiyor pastayı :D

Hiç şüphesiz, düğün,nişan,söz, doğum günü pastası yaptıracak olursanız;
Tavsiye Ederim!

Poffuduk Kişiye Özel Tasarımlara Ulaşabileceğiniz Adresler;

Whatsapp : 0553326 8286


Sevgiler.
Paylaş
, , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.