theBalm Overshadow No Money No Honey

theBalm Overshadow No Money No Honey
thebalm Overshadows Shimmering All-Mineral Eyeshadow
thebalm-overshadow-no-money-no-honey
theBalm Overshadow No Money No Honey


Türk güzellik bloglarınca en sevdiğimiz, en baş tacı yaptığımız, en değerini bildiğimiz ve iyi ki uygun fiyatınla geldin dediğimiz theBalm 'dan, şirin ambalajıyla müsemma bu pigment göz farının ismi pek bir şeker, No Money No Honey. Ayrıca şekerliği bu kadarla da bitmiyor, kendisi Overshadows Sexpot Series ismindeki toz far serisinin sarışın üyesi. Ekibin diğer üyeleri de ilgimi çekmiyor değil ama ilk hedefim altın tonu rengiyle beni cezbeden No Money No Honey oldu.



thebalm-overshadow-no-money-no-honey
theBalm Overshadow No Money No Honey

thebalm-overshadow-no-money-no-honey
theBalm Overshadow No Money No Honey

swatches-the-balm-no-money-no-honey-overshadow
theBalm no money no honey overshadow swatches

thebalm-overshadow-no-money-no-honey-swatches-review
thebalm overshadow no money no honey swatches


Pigment farları makyajda kullanmak biraz sabır istediği bir gerçek. Dökülme sorunları, fırçaya haddinden fazla gelişleri ile el ayarının iyi yapılması gibi sorunlar pratikte vakit kaybettirdiği için uğraşmak istemiyoruz. Ama No Money No Honey fikrinizi değiştirebilecek güzellikte. Dökülme sorunu fazla yaşatmadığı gibi renginden dolayı çok yönlü kullanım sunuyor. Fark ettiyseniz renk aralığı olarak theBalm 'ın meşhur aydınlatıcısı theBalm Mary-Lou Manizer ile birbirine benziyor. Mary-Lou sarıya daha çok yakın olduğundan daha sıcak tonlu, No Money No Honey ona göre biraz daha soğuk.


Ambalajındaki pin-up kızı, klasik theBalm çizgisi adeta. Hem gündüz hem gece makyajına kullanılabilir. Gündüz makyajına tazelik kattığı gibi gece makyajına özellikle gölgeler ile belirginleştirilen makyaja ışıltı katıyor. Göz pınarlarına aydınlatıcı olarak kullanılabileceği gibi normal bir aydınlatıcı olarak da kullanılabilir güzellikte. Renk verişi çok iyi. Hem ıslak hem kuru şekilde kullanılabiliyor. Diğer farlarla kolay karışabiliyor. (blend). Özellikle yorgun bakışınızı ufak bir makyajla bir an önce yok etmek istiyorsanız, theBalm No Money No Honey çok iyi bir seçim olacaktır. Makyaj masanızda yerini almasını %100 öneririm.


- Diğer theBalm Overshadow Pigmentler -
thebalm_overshadow_eyeshadows
thebalm overshadow eyeshadows


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.