2015'in Rengi Marsala! || Nerelerde Nasıl Kullanılacak?


Her yıla damgasını vuracak rengi anons eden ve trend belirleyen Pantone, 2015’i etkisi altına alacak rengi açıkladı. Zengin ve karizmatik bir renk olarak anons edilen 2015’in rengi Marsala, topraksı ve doğal bir şarap rengi. Modadan makyaja, dekorasyondan grafik tasarıma kadar görsellik içeren her alana etki etmesi beklenen Marsala rengi, oldukça sıcak ve asil bir ton. 2014'ün rengi olarak Parlak Orkide’yi seçen ve modadan makyaja birçok alana etki eden renk otoritesi, bu yıl da yine favorimiz olacak bir renk seçmiş. 


Marsala rengi aslında tam olarak kahvemsi bir bordo. Peki bu renk makyajda nasıl kullanılır?


Sephora Marsala özel koleksiyonunu böyle tanıtsada bence marsala tek bir yerde olmalı. 


Bu makyaj ise çok daha asil. Gözlerde crease bölgesinde kullanılan gölgeyi marsala tonlarında ısıtarak kullanıp dudaklarda da tercihimizi marsala'dan yana kullanabiliriz. Çok daha asil ve seksi olduğu bir gerçek!



Bu yılın rengi bana göre çok sıcak.. Makyaj ürünlerinden kıyafetlere,kıyafetlerden aksesuarlara hatta ev dekorasyonuna, bu yıl her yerde göreceğiz.




Pantone uzmanları, yeni tecrübeler edinmeye teşvik eden bu rengin, hem kadınlar hem de erkekler tarafından eşit şekilde kullanılabileceğini belirtiyor.

Bana gelince, bordo tonlarını her zaman çok severim. Kesinlikle bu yıl benimde favorim olacak! Hatta evimde ve mobilyalarımda da tercih etmeyi düşünüyorum. 

Sevgiler.



Paylaş
, ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.