Dalan D'olive Zeytinyağlı Nemlendirici Bakım Kremi

Dalan D'olive Zeytinyağlı Nemlendirici Bakım Kremi

dalan-dolive-zeytinyagli-nemlendirici-bakim-kremi
Dalan Dolive Zeytinyagli Nemlendirici Bakim Kremi

Adını sıkça duyduğum, hatta benim de bir keresinde küçük boyunu kullandığım Dalan D'olive kremlerin bu sefer 250 ml boyutundaki büyük boylarını deneyimledim. Zeytinyağı içeren bu bakım kremi, el ve vücut için kullanımı için üretilmiş ve ambalajında yazan kremin "normal / kuru ciltler için" uygun olduğu yönünde. Paraben içermediği ve hızlı emilen formülde olduğu ise kremin ambalajındaki diğer yazılanlar. Dalan D'olive Zeytinyağlı Nemlendirici Bakım Kremi yorumlarım ve kremin ciltteki gözlemlediğim etkileri şu şekilde :



dalan-dolive-zeytinyagli-nemlendirici-bakim-kremi
Dalan Dolive Zeytinyagli Nemlendirici Bakim Kremi

dalan-dolive-krem-kullananlar-zeytinyagli-nemlendirici
Dalan Dolive Zeytinyagli Krem

dalan-dolive-bakim-krem-kullananlar_dalan-zeytinyagli-krem-fiyati
Dalan Dolive Zeytinyagli Bakim Kremi
Dalan D'olive kreminin çok eskiden minik bir boyunu kullanmıştım. Epey yaygın olarak kullanıldığı için aslında çoğumuzun aşina olduğu bir marka. Tanıtıyor olduklarım ise büyük boy (200 ml) ambalajında olanlar. Minik bir boyunu kullandığım zaman çok sevememiştim. Sevememe nedenim, hem kokusunun zevkimle uyuşmayışı hem de geç emiliyor oluşu. Büyük boyları ise küçük boy olanından yapıca daha farklı. Çünkü diğeri daha katı krem formundayken, bu seferki kullandığım losyona yakın bir kıvama sahip olması. Böyle olması da onu daha hızlı emilen özelliğine götürüyor. Yalnız emilme süreci, şipşak olmuyor, yine bir süre beklemek gerekiyor, sadece diğer katı kıvamlı kremine nazaran daha iyi.


Paraben kullanılmadığı ambalajında yazıyor. Bu yazılanın doğru olup olmadığını kontrol etmek için ürünün arkasında yer alan içeriğine baktığımda, doğru olduğunu gördüm. Paraben kullanılmamış, onun yerine farklı koruyuclar var. Bu kimyasal koruyucular; Polyaminopropyl Biguanide ve Methylisothiazolinone.  Kremin genel olarak içeriği çok kötü ve kullanılmayacak gibi değil ama çok iyi mutlaka alın özelliğinde de bulamadım. Özellikle egzama ve alerjik reaksiyonlara hassas bir cildiniz var ise el ve vücut bakımı adına daha iyi içerik sunan bakım kremlerini tercih edebilirsiniz.


Dalan D'olive kreminin kokusu ise zeytinyağı değil, zeytinyağı kokusu elde edilmeye çalışılmış basit bir parfüm kokusu gibi geliyor. Kremi her kokladığımda sabunsu bir koku da alıyorum. Hatta kokusu bana öyle antipatik geliyor ki, benim bir süre sonra başımı ağrıtıyor. Yapısı, küçük boyutlu olandaki gibi zor emilimli değil ancak kokusunu sevmediğim için Dalan D'olive bakım kremi bana keyifli bir kullanım sunamıyor. Uygun fiyatı ve yaygın satışı olması en iyi özellikleri.


* Tanıtım Ürünüdür.

Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.