Nişan Törenimizden Detaylar || Nişan Tepsim, Davetiyem, Hediyeliklerim


Nişanımın detaylarıyla ilgili yazılardan sıkıldınız mı bilmiyorum ama ben paylaşmaktan bıkmadım :D Aslında tık sayılarına baktığımda en çok okunanlarda olduklarını da görebiliyorum, ilginize teşekkür ederim. Bugün davetiyem,nişan tepsim ve misafirlerimize verdiğimiz hediyeliklerden bahsedicem.

Davetiyelerimizi Kağıt Butik'e yaptırdım. Siteye girdiğinizde birçok çeşit temalı davetiyeleri görüyorsunuz, bu tasarımlarda istediğiniz gibi oynamalar yaparak kendi davetiyenizi hazırlıyorsunuz.

Ben davetiyemizin fotoğraflı olmasını istedim ve böyle bir davetiye hazırladım. Aslında davetiyeleri vereceğimiz çok kişi olmamasına rağmen hatıra-anı olmasını istedim..

Kağıt Butik'teki davetiye çeşitlerini incelemek ve ayrıntılı bilgi almak için Tık Tık! 


Nişan tepsimi ise İnstagramdan @pudralove hazırladı. Birçok nişan tepsisinden farklı,orjinal ve modern tepsiler hazırlıyor. İstediğim rengi tutturabilmek için günlerce uğraştı Sibel hanım, ama tepsiyi gören bayıldı. Tam benim gibi kokoş bir tepsim oldu :) Bana gönderirken bile öyle güzel paketlemiş süslemiş ki böyle bir insanın elinden kötü bir iş çıkması imkansız!


Söz-Nişan düşünenler Sibel hanımın tepsi çeşitlerine bakmak için Tık Tık!




Nişanımıza gelen misafirlerimize, hatıra olarak ne hediye edebiliriz diye çok düşündüm. Sonunda @petitbouquet_ 'in birbirinden güzel lavanta keselerine karşı koyamadım. Gerçekten çok şık değiller mii? 

Petitbouquet'in sayfasına gitmek için Tık!



Nişanımızla ilgili detayları özellikle nişan hazırlıkları yapmakta olanlar için hazırlıyorum. Ben araştırma yaparken oldukça zorlanmıştım, umarım size yararlı olabiliyorumdur.
Nişanımın detayları ile ilgili yazdığım diğer yazılar; 


Sevgiler.
Paylaş
, , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.