PASTEL Pro Fashion Matte - Hot Fuchsia

Merhaba.

Benim haberim olmadan aylar önce Pastel tarafından yollanan bu ürüne yaklaşık 2 hafta önce kadar kavuştum ve paketin içerisinde gelen diğer ürünlerle kullanmaya başladım.

Benim için 2014'ün en büyük keşiflerden birisi kesinlikle Pastel'in Kiss Proff rujlarıydı, eğer mat ruj aşığıysanız içim çok rahat bir şekilde diyebilirim ki gidin alın, o rujlardan sonra yine adında mat geçen bir ruju deneyecek olmak beni sevindirdi.

Renk başında beni korkuttu çünkü yazın Candy Yum Yum'ı almış ve kullanamamıştım, Pastel'in bu ruju Candy Yum Yum'ın yumuşatılmış ve daha kullanılabilir hali bence.

Adında ''Fuşya'' kelimesi geçse de bence bu sadece rujdaki ufak tonlardan birisi, tarifi zor aslında; mavi alttonlu, kesinlikle soğuk, barbie pembesine yaklaşırken fuşyaya çalan bir tonu var.Candy Yum Yum kadar değil ama bunda da fosforluluk/neonluk var lakin bence gayet kullanılabilir tonda.


Yapı kesinlikle üzerinde dediği üzere mat, Mac'in mat rujlarına çok benziyor hatta, dudaklarınız sorunluysa peeling vs gerektirebilir ama benim rujda tek sevdiğim yapı mat olduğu için bende hiç bir sorun yaratmadı, kurutma düzeyi çok fazla olmadı.


Özetle Candy Yum Yum'ı ne kadar sevmediysem ve bir arkadaşıma verdiysem bu ruju da ona oranla bin kat daha sevdim.Herkes bu tarz renkleri sevmeyebilir çünkü biraz iddialı, evet, fakat seride kahve tonları varmış, ilk gördüğüm Watsons/Gratis'te denemek istiyorum.Renkleri siz de şurdan görebilirsiniz; burdan.


Benim için 2014'teki drugstore rujları arasında en sevdiğim yukarıda dediğim gibi Kiss Proof Day Long Kisses oldu ve Pastel'in bu mat serisini de ayrıca sevdim.

*Teşekkürler Pastel!
Paylaş
, ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.