Pembe Nude Ruj - MAC Velvet Teddy Lipstick

MAC Velvet Teddy Lipstick - Pembe Nude Ruj

mac-velvet-teddy-lipstick-swatches-reviews-pembe-nude-ruj
Mac Velvet Teddy Lipstick Pembe Nude Ruj



Renk vermeyen ten rengi (nude) rujlar arasında belki de en yoğun renk verişli olarak kozmetik dünyasında tarihe geçen Mac Velvet Teddy Lipstick, pembelik de içeren bej tonlarında ve oldukça pigmentli bir ruj. Kremsi ve mat yapısı, içerisinde hafif bir pembelik barındırması ve rahat kullanımı ile hem günlük makyaja hem de dumanlı göz makyajına çok yakışan bir tonda. Bu rujun en popüler olduğu taraf, koyu buğday tenlilere ve esmerlere de çok yakışan güzellikte olması. Koyu tenler nude ruj bulmakta zorlanabilir, her nude ruj dudakları istediği koyuluğu veremeyeceğinden onlara göre değildir. Bu açıdan esmer tenler için ideal. Keza benim gibi açık tenlilerde de hoş duruyor. Bana kalırsa Velvet Teddy bu konuda joker ruj sayılabilir. Koyu bir nude olduğundan açık tenliler, bu ruju daha hafif sürerek kullanırsa çok daha hoş bir görünüme imza atar.


mac-velvet-teddy-lipstick-swatches-reviews-pembe-nude-ruj.jpg
Mac Velvet Teddy Lipstick Pembe Nude Ruj



Mat yapısı ultra mat kıvamında olmadığı için kullanımı bu konuda rahat, dudakları kurutmayan bir ruj. Yine de altına lipbalm sürmek daha iyi bir etki bırakıyor. Hafif sürüm hali dudakları olduğundan daha dolgun gösteriyor, ben çok açık pembe bir lipgloss ile beraber kullanmayı kendime daha yakıştırdığımdan öyle kullanmayı tercih ediyorum. Çünkü rujun alt pembe tonunu ortaya çıkartmak yüzüme daha fresh bir görüntü veriyor. Eğer koyu tenli iseniz siz bu ruju daha cesurca kullanabilirsiniz. Renk verişi eminim ki hoşunuza gidecek. Kurutan yapıda olmamasını sevdim. Bu iyi özellikleriyle beraber, dudakta silik nude efektini asla vermiyor, renk doygunluğu oldukça iyi. Örneğin Mac Myth ruju gibi dudakları ölü gibi asla göstermiyor. Gece-gündüz çoğu makyaja da hitap edebilir. Özellikle koyu tenli iseniz ve nude rujlar ilginizi çekiyorsa iyi bir seçenek olabilir. Mac Velvet Teddy rujun fiyatı 55 TL. Özel koleksiyon bir ruj olmadığı için Mac mağazalarında her zaman rastlayabilirsiniz. Bu arada Mac 'ten yeni bir alışveriş daha yaptım. Bana birazcık fazla sarı ve koyu gelen ama kardeşime muazzam uyan Mac Studio Fix Fluid SPF 15 fondöteni de bittiği için bugün yeniledim. Bana rengi sadece yaz mevsiminde uyuyor, kış zamanı ne yazık ki anlaşamıyoruz ama benden bir tık daha buğday tene sahip olan kardeşimin vazgeçilmez fondöteni olduğu için biten fondötenini yenileyerek sürpriz yapayım dedim. Karma ciltlerin çok sevebileceği ayarda olmasa da kuru ciltlerin imdadına yetişen güzellikte. İlerleyen günlerde daha ayrıntılıca blog sayfamda yazacağım.




Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.