Revigen Saç Dökülmesi karşı gerçenten etkili mi ?

Revigen Saç Dökülmesine Karşı Kadınlar İçin Şampuan Yorumları

revigen-sac-dokulmesine-karsi-kadinlar-icin-sampuan
Revigen sac dokulmesine karsi kadinlar icin sampuan



Blog sayfamda daha evvel yine Revigen 'e ait başka bir şampuanı tanıtmıştım. Diğer Revigen Şampuan 'ın özelliği kuru saçlar için saçların stresle mücadele etmesine yardımcı olmaktı. Kozmetik ürünlerinin eksantrik isim ve amaçlarla isimlendirilmesi yerine, sade ve basit isimlerle yol almasından yanayım. İyi bir saç bakım ürünü kulaktan kulağa en iyi reklamı zaten yapar.



Diğer tanıttığım şampuanda da belirttiğim gibi Revigen markasını çok kötü bulmuyorum. Kötü bulmuyorum derken, benim için En Sevdiğim 5 Şampuan listesine giremez ama özellikle en çok satılan şampuan markalarına kıyasla (Örneğin; Elidor, L'oreal, Clear, Pantene, Head&Shoulder gibi) onlardan daha iyi olduklarını düşünüyorum. Şampuanın arkasında UV-B Filtresi içerir diye yazıyor. İçeriğine baktığımda bunun doğru olduğunu gördüm. Silikon bazlı Polisilikon-15, genelde saç bakım ürünlerinden kullanılan UVB koruyucusu olarak biliniyor. UV ışınlarının saç boyalarının düşmanı olduğu düşünülürse markanın "boyalı saçlar için uygundur" kaidesi doğru olduğunu gösteriyor.


Çoğu şampuanda aranılan "yumuşatma" yanı, Revigen Saç Dökülmesine Karşı Kadınlar İçin Şampuan 'da da bulunuyor. Şampuanın arındırma yönünü sevdim. Saç dökülmesine karşı uygun olduğunu düşünmüyorum. Öyle bir etki gözlemlemedim ama bazı şampuanlar gibi daha da dökme eğilimine de girmedi. Bu şampuan için en iyi tanım benim için "orta şeker" olacaktır. İçerik, etki ve fiyat açısından tüm değerlendirmem orta şeker. Ne alın kullanın diyeceğim kadar çok iyi, ne de yereceğim kadar çok kötü. Kişisel olarak daha güzel şampuanlar kullandığım için onlarla devam edeceğim. Ama siz Elidor yerine bu sefer daha farklı şampuan kullanayım ayarında neler denemeli diye düşünüyorsanız, o açıdan bakınabilirsiniz. Ayrıca demeden geçmek istemiyorum; Kadınlar için Şampuan - Erkekler için Şampuan gibi ayrımlarının pazarda ilgi çekme amacıyla lanse edildiğini düşünüyorum. Erkek cildi, kadın cildi, erkek saçı, kadın saçı vs gibi ayrımlar kozmetik dünyasında biraz daha "her kullanıcıya hitap etme" mantığıdır. 

Orta şeker bulduğum bu şampuanından Revigen 'in daha iyi olan ürünü var ise o da (benim değerlendirmeme göre) saç kremiydi.
Markanın Türk olması çok hoş. Umarım Türk markaları "işte bu" diyebileceğimiz daha da güzel bakım ürünlerine imzasını atar.


revigen-sac-dokulmesine-karsi-sampuan-kullananlar
Revigen sac dokulmesine karsi kadinlar icin sampuan

- Revigen Saç Dökülmesine Karşı Kadınlar İçin Saç Sampuanı İçindekiler -
revigen-sac-dokulmesine-karsi-sampuan-kullananlar
revigen sac dokulmesine karsi sampuan



Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.