Whatsapp'a web'den nasıl bağlanılır?

Web sürümünün sinyallerini veren popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp artık Google Chrome üzerinden de kullanılabiliyor. Ancak bazı kullanıcılar sorunlarla karşılaşıyor. İşte size yardımcı olmak için hazırladığımız sorunlar ve çözümler rehberi.


1- Öncelikle cep telefonunuzda Whatsapp'ınızı en yeni sürümüne güncelleyin.

2- Sonra Web tarayıcınızı WhatsApp Web'e bağlamak için, Google Chrome tarayıcınızda https://web.whatsapp.com adresini açın. Bir QR kodu göreceksiniz.

3- Cep telefonunuzdaki güncellenen Whatsapp uygulamanızda ayarlara girin. Burada "WhatsApp Web" diye bir bölüm göreceksiniz. Ona tıklayınca bir QR kod okuma sayfası açılacak.

4- Bu sayfadan https://web.whatsapp.com adresindeki QR kodunu tarayınca bilgisayarınızda WhatsApp'a bağlanıyorsunuz. Böylece telefonunuzdaki WhatsApp'ı, WhatsApp Web'le eşleştirmiş oldunuz.

5- WhatsApp Web'in çalışması için telefonunuzun internete bağlı kalması gerekmektedir ve telefonunuza WhatsApp'ın en güncel surümünü indirdiğinizden emin olun.

6- Tüm bunları yaptınız ancak yine de WhatsApp Web'de mesaj alıp gönderemiyorsanız ne yapacaksınız?

7- Telefonunuzdaki veya bilgisayarınızdaki bağlantı sorunları, WhatsApp Web üzerinden mesaj alıp gönderememenizin en temel iki nedenidir.

8- Telefon bağlantı sorunları

9- WhatsApp Web’deki oturumunuz telefonunuzdaki WhatsApp’ın bir uzantısıdır. WhatsApp Web, mesajlarınızı senkronize etmek için telefonunuza bağlanır, böylece her iki cihazda da tüm mesajlarınızı görebilirsiniz.

10- WhatsApp Web’ı kullanmak için web tarayıcısı olarak Chrome kullanmanız gerekmektedir. Firefox, Safari ve Internet Explorer gibi diğer web tarayıcıları desteklenmemektedir.

WhatsApp Web'de nasıl fotoğraf, video ve sesli mesaj gönderilir?

Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.