Sık Kullandığım Ürünler 2015

Merhabalar.

Bu yazıda kimisini yeni yeni sevip kimisini ise uzun zamandır severek kullandığım ürünler var.
Aşağıda topluca fotoğraflarını gördüğünüz ürünler her sabah elimin gittiği makyaj/oje/bakım malzemelerim.




Öncelikle allıklardan başlayacak olursak The Body Shop'ın bu bronz pudrasına tek kelimeyle aşığım, cilde çok güzel bir ışıltı veriyor şimdi değil aylardır favorim, ikincisini aldığım Mac Style ise bu tonlarda en çok sevdiğim allığım.


Fotoğraflara eklemeyi unuttuğum Loreal True Match fondötenle dönüşümlü olarak kullandığım Nars renkli nemlendirici soğuyan havalarla kuruyan cildime çok iyi geldi, zaten kuru olan cildimde öğlene doğru parlama bile yapıyor ve ben bunu seviyorum (hayır deli değilim kuruluktan kabuk kabuk duran cildi kimse sevmez.)


Dudak ürünlerine gelirsek;

Nyc'nin bu chubby stick tarzı rujunu aslında pek beğenmedim, sırf para verdim o yüzden kullanacağım inadıyla kullanmaya devam ediyorum, sevmememin tek nedeni renk vermemesi yoksa nemlendiricilik olsun parlaklık olsun fena değil.

Hayatının nude'nu hala bulamayan blog yazarı Flormar indiriminden 3.5 liraya aldığı bu ruju çok sık kullanıyor! tek başına ten rengimle uyum sağlayan bu ruju pembemsi şeftalimsi rujlarla karıştırarak sürdüğümde çıkan sonucu oldukça seviyorum.

Yves Rocher'in yazısını önceden yazdığım bu ruju gerçekten güzel, bu ay Russian Red'dense buna gitti elim, yapısı ve kokusu bile yeterince büyük bir neden.

Ve son olarak Burt's Bees'in bu tinted lip balmı, 1.5 aydır bir gün ruj sürsem bir gün bunu kullandım, verdiği renk çok az ama nemlendirmesini çok seviyorum, ayrıca paketi bana çok sempatik geliyor.



Gelelim maskaralara; Rimmel London Lash Accelerator'um bitmek üzere hatta zorluyorum bitmesin diye ama artık sürmede sorun yaşadığımdan Yves Rocher'in Vertige maskarasına yüklendim, benim sönük kirpiklerim için tam olarak yeterli değil lakin kötü de değil, günlük kullanıma uygun, elimizde ne varsa kullanılmalı mantığından devam ediyorum:)

Rimmel London'ın %100 Waterproof adlı bu maskarasını önceden hiç görmemiştim, uykumu almış olsam bile her zaman beşte uyandığım için sabahları yaklaşık 2-3 saat esnemekle geçiyor günüm, esneyince ağladığımı sanıyor insanlar düşünün o kadar akıyor gözlerim, durum bu olunca ne maskara kalıyor ne birşey sırf bu nedenle akmayan bir ürün almak istiyordum, evet akmıyor ama gözden de temizlenmiyor (H2O temizlemiyor, Balms Away dön bana özledim seni), ayrıca temizlemeye çalışırken zaten az olan kirpiklerimin döküldüğünü gördüm, tüm bu sonuçlara rağmen bazı sabahlar makyajıma özenmişsem kullanmaktan kendimi alamıyorum.


Golden Rose'n ten rengindeki bu ojesini severek kullanıyorum şu sıralar, ayrıca mordan hiç hoşlanmasam bile Cerencanın yolladığı bu Pastel ojeyi çok sevdim! morun çok güzel bir tonu gayet tok, şuana kadar beş kere felan sürdüm ki kendim de şaşırıyorum:)


Bu iki Skurar mumlukla aşk yaşıyorum, daha güzel daha kullanışlı olamazlardı.


 (Fırçaların kirliliği için özür dilerim, zamanım olmadığı için azıcık da olsa bir ışık bulmuşken ürünleri çekmek istedim.)

 Ve Real Tech. fırçalar içerisinde en sevdiğim üçlü;

Blush brush; kırmızı ve mor tondaki allığı bile daha doğal uygulayamazdı!

Expert face brush; temizlemesi her ne kadar ölüm olsa da daha iyisini deneyene kadar en iyisi bu.

Deluxe crease brush; kırışık bölgesi için üretilmiş bu fırçayı bir kere bile o amaçla denemedim, bununla kapatıcı uygulamayı çok seviyorum.


Ben bu ürünün kokusuna mı bayılayım yoksa cidden nemlendirmesine mi bilemedim.






Benim şu sıralar sık kullandığım ürünler bunlardı, sevgiler.
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. merhaba harika bir post olmuş çok faydalı oldu.. bloğunuzu takibe aldıım bende beklerim:)

    YanıtlaSil

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.