Portakal Kabuğu Nokia Uygulaması Nokia Mağazasında !

Bir kaç gün önce Twitter, Facebook ve Google+’ta Portakal Kabuğu Nokia uygulamasının yakında Nokia mağazasında yerini alacağını duyurmuştum.Uygulamayı oluşturup Nokia yetkililerine gönderdikten sonra 3 günlük onay süreci tamamlandı ve Portakal Kabuğu Nokia uygulamasının Nokia mağazısında listelenmeye başlandığına dair beklediğim maili aldım.

 

Portakal Kabuğu Nokia Uygulaması

 

Portakal Kabuğu Nokia Uygulaması Ne İşe Yarar?

 

Portakal Kabuğu Nokia uygulamasını Nokia telefonunuza ücretsiz indirerek canınız sıkıldığında ve cep telefonunuzla oyalanmak istediğinizde bu uygulama sayesinde Portakal Kabuğu’da yayınlanan son 20 yazıyı okuyabilirsiniz.

 

Portakal Kabuğu Nokia Uygulaması Hakkında

 

  • Uygulama İsmi: Portakal Kabuğu
  • Gönderen: Serdar Kara
  • Açıklama: Blog yazarlığı, Blogger, SEO, Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama hakkında bilgilere ulaşabileceğiniz ücretsiz uygulama.
  • Kategori: Sosyal iletişim ağları
  • Boyut: 0,28 MB

Portakal Kabuğu Nokia Uygulamasını Nereden İndirebilirim?

 

1. Nokia telefonunuzdaki menüde bulunan Nokia Mağazası’nı açtıktan sonra Uygulamalar bölümünde Portakal Kabuğu diye arama yaparsanız Portakal Kabuğu uygulaması önünüze çıkacaktır.

 

2. Eğer bir Nokia hesabınız varsa Nokia Online mağazasından Portakal Kabuğu uygulama sayfasına giderek Portakal Kabuğu uygulamasını yükleyebilir, derecelendirebilir ve yorum yazabilirsiniz.

 

Nokia Uygulamalar Sayfası

 

Sizde Blogunuz İçin Bir Nokia Uygulaması Oluşturun

 

Portakal Kabuğu Nokia uygulamasını nasıl oluşturduğumu merak edenler mutlaka vardır.Blogunuz için bir Nokia uygulaması oluşturmak aslında çok basit.Nokia’nın resmi uygulama oluşturma sihirbazı sayesinde kolayca blogunuz için bir Nokia uygulaması oluşturabiliyorsunuz.

Paylaş
,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.