Essence Lash Brow Gel Mascara

Herkese merhaba bugün sizlere Essence'n Lash&Brow Gel Maskarasından bahsedeceğim.



Essenceler ilk Gratise geldiğinde hemen denemek istediğim ürünlerden birisi de buydu.
Adından da anlaşılacağı gibi, bu maskara hem kirpiklere uygulamak hem de kaşlarımızı sabitlemek için ortaya çıkarılmış bir ürün, makyaja yeni başladığımız lise yıllarını hatırlarsınız o zamanlar nasıl modaydı bu jel şeffaf maskaralar değil mi:)


Neyse büyük bir hevesle aldığım bu ürün, bende hayal kırıklığı yarattı aslında, fiyatı 8 tl tarzı bişeydi sanırım, ürün kirpiklerde yok gibi gözüküyor, şimdi diyeceksiniz ee zaten şeffaf, yok cık öyle değil, şeffaf maskaralar bile en azından kirpiklerinize şekil verir ama bu vermiyor.Bundan dolayıdır ki ben de zaten alma amacım olan kaşlarımı sabitlemek için kullanayım dedim, kaşlarımı boyadıktan sonra üzerine bu maskarayı çekiyorum, daha doğal bir görüntü oluşuyor böylece kaşlarımda. Bakalım şimdi fotoğrafa;


Nasıl kirpiklerde hiç bişe belli değil değil mi?


Sonuç olarak bu maskarayı kirpikleriniz için alacaksanız almayın sınıfta kalıyor çünkü ama eğer ki kaşlarınız için alacaksanız, ucuz bir ürün alınabilir her ne kadar ben etkisini çok fazla hissetmesem de şans verebilirsiniz:) Peki bir daha alır mıyım? cık, almam.

Ciao.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.